Ljubavna peripetija

Skrivali vezu tri godine? Poznata reperica i nogometaš potvrdili da su zajedno

Prošli vikend par je prvi put snimljen zajedno na vjenčanju Lukakuovog suigrača iz Inter Milana, ali obožavatelji sumnjaju kako su se njih dvoje spetljali još prije tri godine, kada su oboje bili s drugima u vezi.

Društvenim mrežama kruži nesvakidašnji "izazov": fanovi američke reperice Megan Thee Stallion nadmeću se ne bi li raspetljali enigmu koja mnoge muči: koliko se dugo popularna glazbenica viđa s jednim od najboljih napadača svijeta, Romeluom Lukakuom, belgijskim reprezentativcem kongoanskog porijekla?

image
QQPD/SPLASHNEWS.COM/ PROFIMEDIA

Ovog vikenda igrač Inter Milana i glazbenica prvi put su se zajedno pojavili u javnosti. Izabrali su posebno mjesto gdje su, ovog vikenda, potvrdili višemjesečna nagađanja o svojoj vezi: vjenčanje Lukakuovog suigrača iz Inter Milana, Lautara Martineza i manekenke Agustine Gandolfo, na jezeru Como u Italiji. Glazbenica čije je pravo ime Megan Pete i slavni nogometaš stigli su na bajkovit obred s rukom u ruci. Osim što su potvrdili svoju vezu, njihov izlazak bio je ujedno i potvrda da reperica više ne ljubi njujorškog repera Pardisona Fontainea s kojim je bila od 2020. godine.

image

Megan Thee Stallion s Pardison Fontaineom nakon što su 2021.prohodali

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Njegov osjećaj povrijeđenosti zbog ljubavnog trokuta dodatno kompliciraju tajanstveni stihovi Meganine pjesme "Fkn Around" iz 2020. iz kojih se može razabrati da se s Lukakuom zapravo viđa posljednje tri godine, piše Daily Mail. U pjesmi objavljenoj 2020. godine, Megan repa: "Svi žele znati s kim Megan izlazi (ha?)" I poput mrvica kruha u svima znanoj bajci "Ivica i Marica", baca tragove koji ukazuju na slavnog nogometaša. A to je, pak, razlog zbog kojeg njeni fanovi "kopaju" uzduž i poprijeko ne bi li otkrili dokaze da je 28-godišnja reperica varala dečka.

S druge strane, ni tridesetogodišnji Lukaku nije nedužan kad je riječ o vjernosti. Do prošle godine bio je u petogodišnjoj vezi s belgijskom manekenkom Sarah Mens. Ako su tragovi iz pjesme "Fkn Around" Megan Thee Stallion mjerodavni, i nogometaš je varao djevojku s američkom glazbenicom. Činjenica da se kroz tu ljubavnu priču provlači dvostruko varanje, još više intrigira društvene mreže. Jedni vjeruju da je ljubavni četverokut obmana te da Megan i Romelu Lukaku nisu varali svoje partnere, dok je većina uvjerena da jesu.

image

Romelu Lukaku krio je vezu s repericom

AGN FOTO/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK

Naime, Megan je zamijećena na utakmici milanskog Intera 30. travnja ove godine: već je tada bilo sumnjivo što rođena Teksašanka ondje radi i otkad je postala ljubiteljica europskog nogometa? Treba dodati podatak kako je sa sad već bivšim Pardisonom Fontaineom počela izlaziti u veljači 2021., godinu dana poslije šokantnog napada bivšeg dečka, repera Toryja Laneza koji je pucao na nju.

Sve je počelo na zabavi koju je organizirala Kylie Jenner u Hollywood Hillsu u srpnju 2020., gdje su se Tory i Megan posvađali, a on joj kasnije te večeri pucao u noge, piše BBC. U međuvremenu se Lanezu sudilo zbog napada na Megan i drugih prijestupa: navodno mu prijeti mu do 22 godine i 8 mjeseci zatvora. Kazna mu je prvotno trebala biti izrečena u siječnju ove godine, ali je izricanje presude nekoliko puta odgođeno zbog pravnih manevara njegovih odvjetnika. U cijeloj toj zbrci, Megan Thee Stallion pronašla je 2021. utjehu u vezi s glazbenikom Pardisonom Fontaineom. Tada su, naime, potvrdili da su zajedno. Činilo se da su sretni zajedno sve dok on, na brutalan način, zahvaljujući fotografijama svoje djevojke s drugim na jezera Comu, nije otkrio da je bivši.

Linker
19. travanj 2024 04:52