FIT TRUDNICA

Slatko iščekivanje slavne glumice: Claire Danes otkrila da je treća trudnoća - iznenađenje

Glumica očekuje treće dijete i uživa u trenucima koje ima samo za sebe jer kod kuće mora uvjeravati starije sinove da dolaskom bebe neće izgubiti njezinu ljubav.

Američka glumica Claire Danes pokazala je kako napreduje trudnoća s trećim djetetom. Snimljena je na uobičajenoj ruti od svog doma na Manhattanu do nedaleke dvorane gdje pohađa satove joge. Bilo je toplo, stoga je zvijezda kriminalističke dramske serije "Domovina" odjenula majicu bez rukava i tajice. Njen trudnički trbuščić jasno se nazirao, a kako je nedavno izjavila, sve teče kako treba, prenosi Daily Mail.

Gostujući nedavno u "The Tonight Showu", rekla je voditelju Jimmyju Fallonu da je iskusna mama. Sa suprugom Hughom Dancyjem, engleskim glumcem koji ju je osvojio 2006. na setu filma "Predvečerje" u kojem su tumačili uloge zaljubljenog para, već ima desetogodišnjeg sina Cyrusa i četverogodišnjeg Rowana. Ipak, dolazak treće bebe u 43. godini poprilično ju je iznenadio, priznala je. Iznenadio se i njen četiri godine stariji suprug, s kojim je u rujnu prošle godine proslavila 13. godišnjicu braka.

image

Trudnićki trbuščić više ne može sakriti

PROFIMEDIA

Koliko je uzbuđena zbog "malenog čuda" koje će ovog ljeta doći na svijet, nagrađivana glumica otkrila je sedmoj sili dok je pozirala na crvenom tepihu na 80. dodjeli Zlatnih globusa, u siječnju ove godine kada je otkrila da treća trudnoća "nije baš očekivana", ali raduje se trećem djetetu.

Dodala je da proširenje obitelji neizbježno mijenja obiteljsku dinamiku. Njezini dječaci navikli su da to da tata i mama imaju samo njih dvojcu. Stariji Cyrus se "malo po malo miri sa situacijom", ispričala je Jimmyju Fallonu, ali mlađi dječak nije oduševljen i to joj je jasno dao do znanja.

image

Glumica u šetnji sa svojom obitelji

SHUTTERSTOCK

"Rowan je nezadovoljan. Rekao je da mu se ne sviđa što beba stiže jer voli imati svoj mir. Predložio mi je da dijete, kada izađe iz mog trbuščića, damo na usvajanje", ispričala je glumica. S obzirom na to da ima puno posla kod kuće jer mora uvjeriti mlađeg sina u to se njena ljubav prema njemu neće promijeniti kad se beba rodi, ne čudi što glumica uživa u rijetkim trenucima koje ima samo za sebe, na jogi.

Linker
20. travanj 2024 00:58