Dobitnik Oscara

Slave danima: Brendan Fraser otišao sa sinom u legendarni bar, oduševili su sve prisutne

Glumac ima tri sina s kojima njeguje blizak odnos, a bili su mu velika podrška na dodjeli Oscara.

Dobitnik Oscara za najboljeg glumca Brendan Fraser zna kako proslaviti to veliko priznanje. Nakon što je u nedjelju osvojio kipić, glumac je i narednih dana slavio, i to u društvu sinova. Otišao je u lokalni bar Whisky a Go Go u društvu 16-godišnjeg sina Lelanda, kako bi pogledao njegov nastup. Leland je bez priprema zasvirao gitaru s bendom koji izvodi obrade iz osamdesetih.

image

Sin i tata u izlasku

INSTAGRAM LELAND FRASER

Brendan je izazvao popriličnu pomutnju među okupljenima jer su ga brojni obožavatelji okružili kako bi mu čestitali na pobjedi u kategoriji glavne muške uloge koju je ostvario ulogom u filmu "The Whale". Tata i sin otišli su u noćni klub u West Hollywoodu koji ima gotovo povijesni status, Whisky a Go Go (neformalnog nadimka The Whisky) ugostio je brojne rock legende, od Fleetwood Maca preko KISS-a do Guns N‘ Roses i mnogih drugih.

U storijima koji su procurili na društvenim mrežama vidljivo je da je svježi oskarovac izašao u ležernom izdanju, a uz crni T-shirt nosio je šiltericu na glavi. Ovaj 54-godišnji glumac i njegov sin stigli su u bar u 21 sat, a ostali su do ponoći. Svi koji su se zatekli tamo kasnije su posvjedočili da je poznati glumac bio "vrlo prizemljen" te da nije odbio niti jednog obožavatelja.

image

Brendan sa sinovima i djevojkom na dodjeli Oscara

AMY SUSSMAN GETTY IMAGES VIA AFP

Leland i dvije godine stariji brat Holden podržali su svog tatu na ceremoniji dodjele Oscara te su došli s njim na tepih boje šampanjca. Na dodjeli su i odgovarali na novinarska pitanja prvo su rekli da im je tata prilično cool. "Uvijek je bio cool, ali uvijek ćemo ga zezati barem malo... Tatine šale i dalje ne funkcioniraju", nadopunjavali su se sinovi dok se tata Brendan smijao te skidao pa vraćao naočale od nervoze. Zatim su ispričali njegov najgore "dad joke".

"Moj osobni favorit je - kad sam bio mali rekao bih da ne volim brokulu. A on bi odgovorio: ‘Ali brokula voli tebe‘", ispričao je najmlađi Leland. Stariji Holden ispričao je omiljenu igru riječi njihovog tate, kada netko na kraju razgovora kaže "Ok, right", što znači dobro, ali i desno, Brendan doskoči šalom "Left", odnosno - lijevo. Dečki su nasmijali i novinare i tatinu djevojku Jeanne Moore koja je bila s njima na dodjeli.

Brendan je u govoru zahvale posebno pozdravio svog najstarijeg sina, 20-godišnjeg Griffina koji ima autizam. "Griffin, volim te prijatelju", kazao je u zahvali. Brendan ima tri sina s bivšom suprugom Afton Smith, od koje se razveo 2007. nakon devet godina braka.

Linker
16. travanj 2024 14:44