Vjenčanje Domagoja i Ivane Vida 2017., u Umagu

 GORAN SEBELIC CROPIX
Okrugla obljetnica

Slavlje u domu Ivane i Domagoja Vide: "Čovjek koji je izdržao 10 godina sa mnom"

U šaljivoj objavi što o tome misli, nogometaševa supruga osvrnula se na društvenim mrežama i pozvala zajedničke prijatelje na čestitanje - ali samo njemu.

U šaljivoj objavi što o tome misli, nogometaševa supruga osvrnula se na društvenim mrežama i pozvala zajedničke prijatelje na čestitanje - ali samo njemu.

Na proslavu obljetnice ljubavi Ivana Vida posvetila je objavu svojem suprugu, nogometašu Domagoju Vidi i šaljivo poručila: "Čovjek koji je izdržao 10 godina sa mnom. ‘Ko želi neka mu čestita. Sretna nam!" Par je vezu započeo kada je on igrao za ukrajinski "Dinamo Kijev", dok je ona studirala u Zagrebu pa su prve trenutke proveli u vezi "na daljinu", ali uskoro mu se u Kijevu pridružila i Ivana te od tada žive zajedno. Metkovka, koja je ponijela i titulu Kraljice Hrvatske, njegova je najvatrenija navijačica i gotovo svaku utakmicu prati s tribina.

image

Maleni David s tek vjenčanim roditeljima 2017., u Umagu

GORAN SEBELIC CROPIX

Bračne zavjete razmijenili su u lipnju 2017. u istarskom gradiću Umagu, diplomatskom rješenju za pir jer je Domagoj Vida Slavonac iz Donjeg Miholjca, a Ivana je rođena na jugu, u sunčanom Metkoviću.

"Jako je dobar, pozitivan i brižan. Drži me kao kap vode na dlanu, brine se o svemu i sve ga zanima. Stalno mi govori da ne zovem mamu ako mi nešto ustreba, nego njega. Znam da se o njemu svašta priča, da je ovakav i onakav… Moje mišljenje o Domagoju nikakve priče ne mogu promijeniti. Meni je najvažnije da mi veza štima i da nam je lijepo zajedno.", rekla je jednom prilikom za Gloriju.

image

Doček Domagoja Vide, supruge i sina njegovom u rodnom Donjem Miholjcu 2018.

VLADO KOS CROPIX

Prije osam godina rodio im se sin David, živahan dječak beskrajno ponosan na tatu, jednog od Vatrenih koji je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji igrao u finalu i okitio se srebrnom medaljom, a i danas je posvećen nogometu - igrač je grčkog kluba "AEK Atena".

"Osjećamo se smirenije i bolje smo osobe. Sin je centar našeg svijeta, izvlači ono najljepše iz nas", rekli su svojedobno slavljenici, Ivana i Domagoj Vida.

image

Domagoj Vida na dokeču Vatrenih po povratku sa
Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji

IVANA NOBILO CROPIX
Linker
26. travanj 2024 09:35