Franka Batelić

 MARE MILIN
Samo njih dvoje

Slavlje u Milanu: Franka Batelić otkrila pozadinu romantičnog putovanja s Vedranom Ćorlukom

Supružnici su nakratko "pobjegli" od roditeljskih obaveza, uživali u Milanu, pogledali utkmicu, popeli se na katedralu i dočekali Vedranov 38. rođendan.

Supružnici su nakratko "pobjegli" od roditeljskih obaveza, uživali u Milanu, pogledali utkmicu, popeli se na katedralu i dočekali Vedranov 38. rođendan.

Naš bivši reprezentativac Vedran Ćorluka i njegova supruga Franka Batelić, vikend su proveli u Milanu, onako sebi za gušt, bez djece. A pjevačica je na svom Instagramu, uz kolaž fotografija, otkrila da je to između ostalog bio i slavljenički vikend jer njezin Vedran 5. veljače navršio 38. godina. Rođendan su proslavili u Milanu, a kako je izgledao njihov kratki izlet u Italiju, Franka je najbolje opisala riječima -Tiramisu, San Siro, pasta, amore e basta!

A to ne treba puno prevoditi. Uz finu talijansku hranu, par je bio i na slavnom stadionu San Siro gdje su gledali utakmicu između domaćina Inter Milana i Juventusa, a popeli su se i na famoznu ‘čipkastu‘ milansku katedralu (Duomo di Milano). Rođendan je očito započeo u Milanu, a sigurno će se nastaviti i u Zagrebu gdje žive i gdje ih čekaju njihova djeca, jednoipolgodišnja kćerkica Greta i prvorođeni Viktor koji je točno mjesec dana prije tate, proslavio 4. rođendan. Par je u vezi od 2012. vjenčali su se u Istri 2018. i 2020. prvi put postali roditelji.

O tome što su djeca unijela u njihov život, Franka je nedavno otvoreno progovorila za Gloriju. "Iako sam si na zadnjem mjestu i imam vrlo malo vremena za sebe, otkako smo dobili Viktora i Gretu, moji osobni problemi postali su minorni, iskreno uživam u majčinstvu, sretnija sam, moje emocije su još snažnije. Naravno da me nekad dovedu do ludila, ali mislim da je to apsolutno normalno. No, naučila sam sama sebe smiriti prije nego što reagiram, jer što burnije reagiram, nastaje veći kaos", kroz osmijeh je rekla pjevačica.

image

Supružnici u šetnji gradom sa sinom Viktorom

JOSIP MOLER/CROPIX

O majčinstvu je Franka nedavno progovorila i za novi Glorijin serijal "Mom Talks" gdje je otkrila i koliko se razlikuje Vedranov i njezin pristup djeci i odgoju. "U principu dijelimo isti pristup, zato i dobro funkcioniramo svi zajedno. Jedino, ja sam stalno za akciju i planove, a on je s njima skroz smiren, staložen. Odlično ih “hendla”. Greta mu je posebno privržena, nikoga ne vidi ako je Vedran u prostoriji", istaknula je Franka. Otkrila je i koliko su Viktor i Greta različiti. "Fizički su dosta slični, ali karakterno je Viktor živahni, ali emotivni zvrk, a Greta je jednako radoznala, ali mirnije naravi. Oboje su jako “svoji” - tvrdoglavi i ne odustaju lako. Koliko god me to zna izluđivati, drago mi je da od malena imaju tako čvrst karakter", istaknula je glazbenica ne krijući da je majčinska uloga najljepša uloga u kojoj se ostvarila.

Linker
26. travanj 2024 14:09