veseli party

Slavlje u obitelji Čagalj: Joletov sin proslavio 4. rođendan uz tortu u obliku bubnja

Ivan Luka kojeg tata Joško i mama Ana nazivaju pravim malim frajerom, miljenik je obitelji, a po svemu sudeći nasljedio je tatine glazbene gene.

Sretan ti rođendan ljubavi!, tako je naš poznati pjevač Joško Čagalj Jole čestitao četvrti rođendan svom sinu Ivanu Luki uz prigodne fotografije s proslave koje je objavio na Instagramu. Slavilo se u velikom prostoru okićenom plavim i srebrnim i crnim balonima, a rođendanska torta bila je u obliku bubnjeva.

"Neki dečkići se vole igrat s autićima, a njemu su draži instrumenti, bubanj naravno najviše. Malo i pjevuši, ali tko zna gdje će se to okrenuti za koju godinu. Za sada ga to sve zabavlja", ispričao nam je simpatični pjevač. Joleta, koji je jedan od najtraženijih izvođača na našoj estradi, čeka itekako radni prosinac. Uz koncerte diljem Hrvatske, na Staru godinu održat će ih čak dva - u podne će pjevati u Samoboru, a navečer ga čeka nastup u Zadru. Popularni pjevač je i dalje pun energije, ne skriva da ga vesele koncerti, ali s godinama sve više vremena odvaja za obitelj jer kako je rekao, taj balans čini ga sretnim i zadovoljnim.

A roditelji su malenog slavljenik uredili za rođendan u traperice i tamni pulover s medvjedićima, a veselu proslavu mu je uveličala i velika maskota - plišani lav koji je sudeći po fotografijama oduševio malenog slavljenika. Osim Ivana Luke, Jole i supruga Ana koji su u sretnom braku od 2006. imaju i još tri kćeri,17- godišnju Ivu, 14- godišnju Emu te 11- godišnju Tiu koje također vole glazbu i ples.

Linker
24. travanj 2024 17:37