Blake Lively i Ryan Reynolds

 J MAYER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Bez fotošopiranja

Slavna glumica oduševila fanove fotografijom u badiću dva mjeseca nakon poroda

Obožavatelje je zainteresirala nakitom s privjescima u obliku školjki i licem bez trunke šminke, ali više od svega fotografijama cijelog stasa.

Obožavatelje je zainteresirala nakitom s privjescima u obliku školjki i licem bez trunke šminke, ali više od svega fotografijama cijelog stasa.

Glumica Blake Lively potpuno je spremna za ljeto, ako je suditi po fotografijama koje je objavila na Instagramu. Dva mjeseca nakon što je rodila svoje četvrto dijete, sa suprugom Ryanom Reynoldsom otputovala je negdje u tople krajeve i pokazala zavidnu liniju u kupaćem kostimu. Niz fotografija potpisala je "Ona prodaje školjke dolje na obali". Iako je zainteresirala pratitelje nakitom s privjescima u obliku školjki i licem bez trunke šminke, više od svega zainteresirala ih je fotografijama cijelog stasa. Na jednoj fotografiji snima selfie pred ogledalom odjevena u dugačku suknju i gornji dio bikinija. Na drugoj fotografiji stoji uz bazen u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu koji ima velik izrez preko trbuha, pa izgleda gotovo kao bikini.

Blake je za svoj nefotošopirani izgled dobila milijune lajkova i niz pohvala pratitelja koji su fascinirani njenim izdanjem. Pohvalama su se pridružile i manekenka Gigi Hadid te glumica Gal Gadot. "Ona je moja omiljena skupljačica školjki", komentirala je Gigi, a Gal je reagirala s tri plamena.

image

Blake Lively i Ryan Reynolds snimljeni nasmijani u očekivanju četvrtog djeteta

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

U nizu fotografija vidimo i Ryana na plaži, kao i glumački par s njihovim majkama, a svi su odjeveni u bijelo. Očigledno je riječ o velikom obiteljskom odmoru, no Blake i Ryan, kao i obično nastoje držati djecu – osmogodišnju James, šestogodišnju Inez, trogodišnju Betty i novorođenu bebu o kojoj još ne odaju gotovo ništa - daleko od očiju javnosti.

Linker
28. travanj 2024 08:13