TRNOVIT PUT

Slavna glumica otkrila: ‘Zarađivala sam čuvajući Blake Lively kao djevojčicu‘

Kako bi se školovala u glumačkom studiju Ernieja i Elaine Lively, zvijezda serije ‘Castle‘ umjesto da plaća satove glume, čuvala je njihovu kćer Blake.

Američka glumica Tamala Jones koja se proslavila ulogom u TV seriji "Castle", u razgovoru za Entertainment Tonight otkrila je kako svoju glumačku karijeru može zahvaliti i tome što je bila dadilja 16 godina mlađoj, sada i slavnoj kolegici Blake Lively. Naime, Tamala Jones pohađala je glumačku školu koju su vodili roditelji Blake Lively, a kako bi zaradila za tečajeve glume, čuvala je njihovu kćer.

image

Blake Lively

JOHN ANGELILLO/UPI/PROFIMEDIA

“Išla sam na gomilu tečajeva glume i to po savjetu mame od moje prijateljice Tishe Campbell. Upoznala sam i agenta koji me želio malo ‘isprobati‘ kao glumicu i rekao mi je: ‘Poslat ću te na audicije.’ I ta me osoba upoznala s Erniejem i Elaine Lively, koji su bili glumci i lovci na talente prije nego što su postali glumački menadžeri.", rekla je Jones i objasnila da su joj Livelyjevi pomogli pri prvim fotografijama i upisu u njihovu školu glume, a Jones im je zauzvrat čuvala kćer.

Linker
19. travanj 2024 16:47