PROFIMEDIA
KOMENTAR

Slavna glumica prvi put se oglasila nakon razvoda, prihvatila je tešku životnu promjenu

Sofia Vergara iznenadila je komentarom kako joj je ova godina sve u svemu dobra i da se veseli novim stvarima, nakon što je prije samo dva mjeseca otkriveno kako se razvodi od supruga nakon sedam godina braka.

Sofia Vergara iznenadila je komentarom kako joj je ova godina sve u svemu dobra i da se veseli novim stvarima, nakon što je prije samo dva mjeseca otkriveno kako se razvodi od supruga nakon sedam godina braka.

Mnogi su se šokirali kada su glumica Sofia Vergara i glumac Joe Manganiello u srpnju ove godine otkrili da se razvode nakon sedam godina braka. U novom intervjuu rekla je da su stvari između snimanja showa "America‘s Got Talent" i razvoda bile zabavne i zanimljive. "Dosta stvari se promijenilo, dosta loših, ludih i dobrih stvari mi se dogodilo", rekla je u razgovoru za "Entertainment Tonight".

Glumica je istaknula da je imala užurbanu godinu, ali da se ne može žaliti. "Proživjela sam dobra, dobra vremena. Uvijek ima mjesta za dobre stvari koje mogu doći", rekla je. Dodala je da se raduje stvarima koje joj nadolaze, optimistična je i veseli se "Griseldi", nadolazećoj seriji na Netflixu u kojoj glumi narko šeficu. Novi projekt na streaming servis dolazi u siječnju iduće godine, a mnogi mu se vesele jer dolazi od tvoraca hit serije "Narcos". Vergara će u seriji glumiti Griseldu Blanco, Kolumbijku poznatu pod nadimkom "La Dama de la Mafia", koja je od 70-ih do ranih 2000-ih bila jedna od najistaknutijih narkobosova u trgovini kokainom u Miamiju. Za Griseldu se također tvrdilo da je dio kartela "Medellin" koji je osnovao Pablo Escobar.

Vergaru smo više navikli gledati u komedijama, među kojima je najistaknutija serija "Moderna obitelj", a i filmovima "Vruća potjera" i "Sretna Nova godina". Ova uloga je ipak ozbiljnija, a tvorac serije tvrdi da se Vergara za ulogu dobro pripremila i ulogu temeljito istražila.

Manganiello i Vergara svoj su razlaz zajedno objavili, a kao razlog navedene su, kao i inače, "nepomirljive razlike". Njezini prijatelji tvrde kako se glumica nakon razvoda dobro osjeća i da je sretna. "Tužna je što brak s Joeom nije uspio, ali je svejedno sretna jer živi život koji voli", otkrio je nedavno izvor za People.

image

Sofia Vergara

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Joe je za razvod angažirao poznatu opaku odvjetnicu Lauru Wasser, koja je zastupala brojne poznate u procesu razvoda među kojima su i Kim Kardashian, Britney Spears, Gwen Steffani, Johnny Depp, a nedavno ju je angažirala i pjevačica Ariana Grande. Kada se sada već bivši par prvotno vjenčao 2015. godine, navodno su potpisali vrtoglavi predbračni ugovor u vrijednosti od 100 milijuna dolara kako bi zaštitili svoju imovinu. Bogatstvo glumca, najpoznatijeg po franšizi filmova "Magic Mike", procjenjuje se na 40 milijuna dolara, dok je Vergarino mnogo veće - procjena je oko 180 milijuna dolara. Svoje bogatstvo zaradila je glumeći Gloriju Pritchett u seriji "Moderna obitelj" i sudjelujući kao članica žirija u showu "America‘s Got Talent" u kojem je odradila četiri sezone, a za svaku dobila po 10 milijuna dolara.

Linker
29. travanj 2024 10:48