Ellie Goulding i Caspar Jopling

 MCPIX/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Nevolje u raju

Slavna pjevačica na party stigla sa suprugom, željela sakriti da već 6 mjeseci ne žive zajedno

Poslije partyja svatko je otišao svojim putem, a sve se dogodilo nekoliko dana nakon što je objavljeno da pjevačica i trgovac umjetninama već šest mjeseci ne žive zajedno, jer su im se u braku nagomilali problemi.

Poslije partyja svatko je otišao svojim putem, a sve se dogodilo nekoliko dana nakon što je objavljeno da pjevačica i trgovac umjetninama već šest mjeseci ne žive zajedno, jer su im se u braku nagomilali problemi.

Britanska pjevačica Ellie Goulding došla je na poznatu Serpentine Summer Party, zabavu posvećenu umjetnosti, ne noseći vjenčani prsten na ruci, iako je ondje stigla u društvu supruga Caspara Joplinga, trgovca umjetninama. Kasnije je on, čini se, nastavio partijati na drugim mjestima s prijateljima, a sve se dogodilo nekoliko dana nakon što je objavljeno da vrijeme provode razdvojeni, jer su im se u četverogodišnjem braku nagomilali problemi.

image

Vjenčali su se 2019. godine

MCPIX/SHUTTERSTOCK

Pjevačica je na zabavi nosila dramatični kožni komplet i, kako je primijetio Daily Mail, cijelo je vrijeme nastojala nekako sakriti lijevu ruku od fotoaparata, no bilo je jasno da na njoj ne nosi prsten vrijedan 70.000 funti koji joj je Caspar darovao 2018. godine. Kako bilo, nakon zabave svatko je otišao svojim putem, a u Casparovom se društvu našla i Tiffany Zabludowicz, kolekcionarka umjetnina, kći britansko-finsko-izraelskog milijardera Pojua Zabludowicza.

image

Na Serpentine Gallery Summer Party Ellie je stigla sa suprugom

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Caspar i Ellie, poznata po hitovima kao što su "Love Me Like You Do" i "Lights", imaju sina Arthura koji se rodio 2021. godine. Vezu su počeli 2017., a vjenčali su se dvije godine kasnije na romantičnoj ceremoniji u katedrali u Yorku. Upućeni tvrde da izvor problema leži u prenatrpanim poslovnim rasporedima bračnog para te da su oni još uvijek bliski i da žele zajedno odgajati sina. "Nema govora o razvodu i nijedno od njih dvoje nije u novoj vezi - prioritet im je ostati u prijateljskom odnosu dok razrađuju svoje sljedeće korake", rekao je izvor.

Linker
27. travanj 2024 12:25