konačno progovorila

Slavna reperica o najgorem periodu: ‘Završila sam u krevetu priključena na milijun aparata‘

Reperica nije mogla stajati na nogama tri tjedna, zbog anestetika ima rupu u sjećanju od tri dana, pamti samo aparata na koje je bila prikopčana.

Kad vam kažu da je operativni zahvat rutinski, to ne znači da nema rizika, otkrila je australsko-američka reperica Iggy Azalea. Nedavno se podvrgnula operativnom zahvatu na leđima, a liječnici su je prije operacije ohrabrili tvrdnjom da je stvar rutinska: obavljaju je na dnevnoj bazi. Međutim, dogodile su se komplikacije koje su sve osim rutinskih jer zbog naknadnih zdravstvenih problema nije mogla stajati na nogama čak tri tjedna.

"Završila sam u krevetu priključena na milijun aparata. Toliko me je boljelo da zbog analgetika imam rupu u sjećanju od tri dana. Nemam pojma što mi se tada događalo", oglasila se na Twitteru.

Rekla je da se dvije godine mučila s ozljedom na sredini leđa. Pokušala je riješiti problem bez doktora, no kad bi mirovanjem zaliječila ozljedu, nakon nastupa stvar bi se vratila na staro. Poznata je po tome što pleše ili bolje rečeno, razbacuje se po pozornici tijekom cijelog koncerta (90 - 100 minuta) zbog čega su ceh platila njena leđa.

image

Operacije nikad nisu bezopasne

IMAGE PRESS AGENCY/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA IMAGE PRESS AGENCY/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Kako god bilo, reperica je otkrila da je prebrodila najgore: traumatično buđenje u bolnici, bol poslije zahvata, šok jer ne može hodati i mučno ležanje. Pohvalila se kako je nedavno uspjela napraviti nekoliko koraka i započela rehabilitaciju.

image

Poslije dugog ležanja, napokon je stala na noge

DIGGZY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Isplanirala je oporaviti se do Božića, mukotrpno vježbanje koje je očekuje ocijenila je kao "mentalni izazov", ali sve je bolje od situacije da ne može hodati zbog ‘rutinske‘ operacije. Motivirana je i učinit će sve što je potrebno kako bi se što prije vratila nastupima.

"Ostanite zdravi i obratite pozornost na ono što vam tijelo govori," zaključuje reperica.

Linker
15. travanj 2024 20:50