Ne vole ga svi

Slavna rokerica ne može smisliti Brada Pitta, krivi ga za svoj veliki životni neuspjeh

Holivudskog ljepotana krivi zbog gubitka glavne ženske uloge u filmu ‘ Klub boraca‘ jer je bila uvjetovana uslugom na koju nije htjela pristati.

Čini se da nisu baš sve žene lude za Bradom Pittom, a među njima se definitivno nalazi američka glazbenica i glumica Courtney Love. Štoviše, dovoljno joj je samo spomenuti ime holivudskog ljepotana da se naroguši. Razlog zbog kojeg joj se ne sviđa otkrila je u podcastu popularnog voditelja i stand up komičara, Marca Marona.

image

Courtney Love već se godinama ljuti na Brada Pitta

JAMES GILLHAM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kada ju je upitao zašto ne može smisliti Brada, odvratila je da je, prema njezinom sudu, krivac za njezin neuspjeh iz davne 1999., koji ju još uvijek boli. Trebala je dobiti ulogu Marle u kultnom filmu "Klub boraca", međutim, glavna ženska uloga pripala je britanskoj glumici Heleni Bonham Carter. Osebujna rokerica, udovica legendarnog glazbenika Kurta Cobaina ostala je kratkih rukava i za to krivi Brada.

Naime, Pitt i redatelj Gus Van Sant htjeli su njezinu suglasnost za snimanje biografske drame o Kurtu Cobainu, a u naslovnoj ulozi trebao je biti Pitt, prenosi Yahoo.

image

Courtney Love sa suprugom, Kurtom Cobainom, i njihovom kćerkom Frances

PAUL HARRIS/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

"Ne bih dopustila Bradu da glumi Kurta", izjavila je Courtney Love.

Prema njezinim riječima, odbijanje njihove molbe stajala ju je toliko željene uloge, za što je okrivila Brada. Razlog zbog kojeg vjeruje kako jedan od najzgodnijih frajera u zabavljačkoj industriji nije dovoljno dobar glumiti njezinog pokojnog supruga, nije poduprla konkretnim argumentima. Ukratko, iz bujice njezinih riječi o tome, razabire se da joj jednostavno nije "sjeo".

image

Brad Pitt nije se oglasio

-/AFLO/PROFIMEDIA

Pojasnila je da se ne radi o filmu "Last Days" koji je Van Sant snimio 2005., a inspiriran je frontmenom Nirvane koji je 1994. tragično preminuo u dvadesetsedmoj godini. Kasnije su je producenti, među kojima se našao i Brad Pitt, zamolili za suglasnost snimiti film nadahnut njezinim životom u kojem bi, dakako, bilo riječi o Kurtu Cobainu (naslov projekta bio je "In Bloom", prema poznatoj pjesmi Nirvane). I to je glatko odbila, zbog antipatije prema slavnom glumcu.

Brad se nije oglasio.

Linker
24. travanj 2024 20:09