Otkrila ime

Slavna sportska novinarka rodila na svoj rođendan, ovako ju je iznenadio njezin partner

‘Danas sam se ponovno rodila s tobom‘, napisala je sportska novinarka Diletta Leotta uz fotografije iz bolnice.

Diletta Leotta, poznata sportska novinarka krajem ožujka potvrdila je da očekuje dijete, a sada je putem Instagrama potvrdila da je na svijet došla djevojčica. Talijanska voditeljica i novinarka s njemačkim nogometašem Lorisom Kariusom dobila je djevojčicu, a kako je napisala - nazvali su je Aria. Djevojčica je na svijet došla istoga dana kada i Diletta slavi 32. rođendan - 16. kolovoza.

"Najljepši si dar kojeg smo mogli poželjeti", napisala je uz niz fotografija na kojima pozira s novorođenom bebom i partnerom, a on je odlučio iznenaditi novopečenu majku s čokoladnom tortom koju joj je donio u bolnicu. par je vezu potvrdio početkom godine, na proslavi Nove godine, a u veljači su krenula nagađanja o njezinoj trudnoći. U ožujku ih je i potvrdila: "Moramo nešto reći... Ali jeste li to već svi znali? Uskoro će nas biti troje", napisala je uz video na Instagramu.

Poznata novinarka iza sebe ima vezu s turskim glumcem Canom Yamanom, a neko vrijeme mediji su je povezivali i s nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem.

Linker
18. travanj 2024 23:39