LOIC VENANCE AFP
KAKVO TIJELO!

Slavni glumac fotografijama u kupaćim hlačicama zaludio obožavateljice diljem svijeta

Fotografije Orlanda Blooma kako uživa u Cannesu, odnosno u kupanju i sunčanju, postale su pravi hit na društvenim mrežama.

Fotografije Orlanda Blooma kako uživa u Cannesu, odnosno u kupanju i sunčanju, postale su pravi hit na društvenim mrežama.

Britanski filmski glumac, 46-godišnji Orlando Bloom pokazao je svoje trbušne mišiće i preplanule linije u tamnoplavim kupaćim hlačama kupajući se u moru i trenirajući u "jungle gymu" tijekom boravka u hotelu Eden Roc Cap d‘Antibe u Cannesu u Francuskoj. Orlandove atletske sposobnosti mogle su se jasno vidjeti dok se zabavljao na suncu, penjao po ljestvama od užeta da bi sjeo na ljuljačku koja visi nad morem u teretani "u divljini", koju, uz more, okružuju i stijene. Osim kupaćeg, nosio je i svoj veliki sat i ogrlicu sa zlatnim privjeskom.

image
ML BY COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA ML BY COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image
FG/SIPA PRESS/PROFIMEDIA FG/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Zvijezda "Pirata s Kariba" plijenio je poglede dok se bez majice hladio nakon ronjenja u moru i skakanja s različitih skakaonica, a Orlando Bloom bio je u Cannesu na 76. Filmskom festivalu kako bi promovirao svoj novi film, "Gran Turismo", koji prati istinitu životnu priču o Jannu Mardenboroughu, mladom gejmeru koji je postao profesionalni vozač utrka 2011. godine osvojivši treće mjesto GT Academy, kao najmlađi koji je to uspio sa samo 19 godina.

image
LOIC VENANCE AFP

Archie Madekwe utjelovljuje Janna Mardenborougha, Djimon Hounsou igra njegovog oca, a Geri Halliwell njegovu majku. Orlando Bloom je u ulozi Dannyja Moorea, lika temeljenog na stvarnom osnivaču GT Academy Darrena Coxa, a David Harbour glumi Jannovog trenera, Jacka Saltera. Redatelj filma je Neill Blomkamp, a napravljen je prema scenariju Zacha Baylina, Willa Dunna i Jasona Halla. Film će biti službeno objavljen i prikazan u kinima 11. kolovoza. Bloom je bio i na premijeri Disneyjeva filma "Elemental", a to je ujedno bila i ceremonija zatvaranja ovogodišnjeg Filmskog festivala u Cannesu.

image

Orlando Bloom na ceremoniji zatvaranja 76. Filmskog festivala u Cannesu

PATRICIA DE MELO MOREIRA AFP

Nedavno, Orlando je viđen i u boksu na Formula 1 Monaco Grand Prix u Monte Carlu s nekoliko drugih zvijezda. Inače, on je otac dvoje djece. Godine 2011. dobio je sina Flynna s tadašnjom suprugom Mirandom Kerr, s kojom se rastao 2013., a od 2019. godine je zaručen s američkom kantautoricom Katy Perry s kojom ima kćer.

Linker
26. travanj 2024 07:33