dug oporavak

Slavni glumac konačno je prohodao nakon ozljede, a njegova bivša žena rodila je bebu

Nakon nesreće koja mu se dogodila na novogodišnje jutro, glumac i dalje naporno radi na svom oporavku.

Glumac Jeremy Renner pohvalio se da je ponovno stao na noge. Zvijezda popularnih "Avengersa" sa svojim je pratiteljima podijelio novu fazu u dugotrajnom i mukotrpnom oporavku. Na svojim je društvenim mrežama podijelio kratki video na kojem on vježba na pokretnoj traci. Vrhunska sprava za vježbanje ima posebnu komoru koja glumca pričvršćuje oko bokova, a on umjerenom brzinom šeće po traci.

"Sada moram pronaći druge stvari kojima ću ispuniti vrijeme kako bi se moje tijelo moglo oporaviti od moje volje", napisao je Renner kraj isječka u trajanju 15 sekundi. Na snimci se čuje kako razgovara s drugim muškarcem kojem objašnjava da takav uređaj djeluje kao da u ruci ima štap, a high-tech traka omogućuje mu da hoda, ali da noge pritišće samo 40 posto njegove tjelesne težine.

Gotovo četiri mjeseca nakon nesreće u kojem mu je slomljeno više od 30 kostiju, i dalje se oporavlja. Glumac je prošao nekoliko operacija i tek se sada podigao na noge. Nesreća se dogodila na Novu godinu, na njegovom imanju u okolici Renoa. Glumac je u rano jutro 1. siječnja sjeo na svoju ralicu kako bi oslobodio iz snijega automobil svog rođaka, a nakon što je sišao s ralice, ona ga je pregazila.

Bivša dobila drugo dijete

Prošlog tjedna njegova je bivša supruga imala dvostruki razlog za slavlje. Manekenka Sonni Pacheco koja s Rennerom ima desetgodišnju kći Avu, na svoj je rođendan objavila da je rodila i drugo dijete. Na 35. rođendan, u četvrtak, objavila je da je rodila djevojčicu Wylder Rayne, koju je dobila s umirovljenim igračem NHL-a Nathanom Thompsonom. Na fotografiji koju je objavila na Instagram Storyju, Sonni je napisala da je djevojčica rođena u utorak, dva dana prije njenog rođendana, a samo tjedan dan prije desetog rođendana starije kćeri. Ava je pak imala uranjeno raskošno slavlje rođendana, a Renner je snimke podijelio na svom Twitteru.

Na proljeće 2020. Renner je optužio Pacheco da je nesavjesno upravljala novcem iz zaklade njihove kćeri, naime bivšu je suprugu napao da je novac njihove kćeri koristila za sebe. Riječ je o gotovo 50.000 dolara, koji su potrošeni u manje od dvije godine. Majka njegova djeteta na sudu je iznijela dokaze da je taj novac koristila za kćer i njene potrebe, jer je, kako kaže, svu svoju ušteđevinu morala potrošiti na odvjetnike i suđenje s bivšim.

Linker
16. travanj 2024 18:57