Sudbina nije htjela

Slavni glumac priznao kako među njim i Juliom Roberts oduvijek postoji kemija

Holivudska glumica na dodjeli nagrada Kennedyjevog centra zablistala je u Moschinovoj haljini ukrašenoj slikama jednog dobitnika.

Koliko je poznato javnosti, holivudske superstarove Georgea Clooneyja i Juliju Roberts nikada nije povezivalo išta više od dobrog prijateljstva. No, u protekla dva desetljeća svojedobno najpoželjniji holivudski neženja i holivudska zgodna žena zajedno su snimili čak sedam filmova.

"Međusobna privlačnost među nama je definitivno postojala i postoji, ali... Kad sam ja bio slobodan, Julia je bila u vezi, a kad je ona bila slobodna, ja sam bio zauzet. Sada smo već duže vrijeme, na sreću, oboje sretno zauzeti", tim je riječima George Clooney nedavno objasnio njihov odnos.

image

Julia Roberts sa suprugom Dannyjem Moderom i kolegom Mattom Damonom

SAUL LOEB/AFP/PROFIMEDIA

Upoznali su se na priprema za snimanje filma kriminalističke komedije "Oceanovih jedanaest", a njihov posljednji zajednički naslov, romantična komedija "Karta za raj", u kina je stigla jesenas.

Kako god, veću obožavateljicu Georga Clooneyja od Julije Roberts, čini se, teško je i zamisliti. Na dodjelu nagrada Kennedyjevog centra, što se smatra jednim od najvećih statusnih i društvenih priznanja u Sjedinjenim Državama, Julia Roberts je stigla u dugoj Moschinovoj večernjoj haljini koja je bila ukrašena portretima dobitnika nagrade za životno djelo Georga Clooneyja.

image

Julia Roberts Moschinovu kreaciju je ukrasila portretima dobitnika

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Da je to dobar štos pomislio je i snimatelj Daniel Moder, suprug Julije Roberts koji ju je dopratio na svečanu dodjela nagrada u istočnom krilu Bijele kuće u Washingtonu, a nazočili su joj i Nick i Nina Clooney, roditelji slavnog glumca, te njegova supruga, odvjetnica Amal Clooney.

"Odrastajući u malom gradu u Kentuckyju, nisam mogao ni zamisliti, kao vjerojatno niti moji roditelji koji su danas ovdje sa mnom, da ću jednog dana ja biti taj koji će sjediti na balkonu Kennedy Centra i gledati svoje slike na haljini holivudske zvijezde kao što je Julija Roberts. To mi je velika čast i veliko iznenađenje za cijelu moju obitelj", izjavio je glumac.

Linker
15. travanj 2024 05:55