NAJDRAŽI DAN

Slavni holivudski par umjesto partyja i crvenih tepiha radije bira provesti dan "na svoj način"

Američki glumac Ashton Kutcher sa suprugom Milom Kunis odgaja kćer Wyatt Isabelle i sina Dimitrija Portwooda i ne skriva kako su mu upravo oni najvažniji na svijetu.

Upoznali su se kao tinejdžerske zvijezde na setu popularnog televizijskog serijala "Lude sedamdesete", ali su trebale proći godine prije nego što su shvatili da su rođeni jedno za drugo. Jedan od najnekonvencionalnijih holivudskih glumačkih parova čine 40-godišnja glumica Mila Kunis i 46-godišnji Ashton Kutcher, koji više od svečanih premijera i crvenih tepiha uživaju u akcijama čišćenja plaže u Santa Barbari sa svojim klincima 9-godišnjom Wyatt Isabelle i 7-godišnjim Dimitrijem Portwoodom, izletima, putovanjima i neformalnim druženjima s prijateljima.Supružnici su u vezi dvanaest godina, a prohodali su nakon što je Ashton Kutcher okončao brak s petnaest godina starijom kolegicom Demi Moore.

Usprkos holivudskoj slavi i osobnom bogatstvu čija se vrijednost procjenjuje na dvjesto milijuna dolara Ashton Kutcher je lani izjavio da se u njegovom sustavu vrijednosti ništa od toga ne može mjeriti s važnošću koju za njega ima njegova obitelj.

image

Mila Kunis i Ashton Kutcher sa svojim malim izviđačima

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Moja najvažnija uloga je uloga supruga i oca, to je neusporedivo s bilo čim drugim", izjavio je glumac koji koristi svaku priliku da supruzi Mili Kunis izjavi ljubav i izrazi poštovanje. Osim kuće na obali, supružnici posjeduju imanje u Beverly Hillsu, a svoj dom su uredili u skladu s principima ekološke održivoti. Na svom imanju uzgajaju vlastitu organsku hranu, a svoje klince uče da budu skromni i zahvalni na svemu što im život pruža. Tako su i ovaj vikend Ashton i Mila uživali u druženju sa sinom i kćeri. Paparazzi su ih uhvatili u zabavnom parku u luksuznom kvartu Los Angelesa, Bel Airu. Ashton, Mila i njihovo dvoje djece uživali u zajedničkom provedenom vremenu. U jednom trenutku, Dimitrij se naljutio, a i mama i tata pokušali su raspoložiti svog sina

image

Ashton Kutcher potpuno je posvećen ulozi supruga i oca

AFFINITYPICTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Mila Kunis s kćericom Wyatt Isabellom uživala je u šetnji Bel Airom

AFFINITYPICTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Naša vrata uvijek su otvorena za njihove prijatelje, druženje s vršnjacima je za klince neprocjenjivo. Na taj se način razvija socijalna inteligencija, a interakciji s drugima ključna je za razvoj empatije i tolerancija", kaže Ashton Kutcher.

Linker
24. travanj 2024 17:43