Poznata lica

Slavni na Super Bowlu: Jay Z stigao s kćerima, zabavljali se i Bieberi, Kim Kardashian, Lady Gaga i Elon Musk

Finale su došli pogledati brojni poznati izvođači i medijske osobe kako bi uživali u spektaklu, ali i bili viđeni. Posebnu pažnju privukli su Jay Z i njegove predivne kćeri 12-godišnja Blue Ivy i 6-godišnja Rumi koje su se odlično zabavljale na terenu nakon utakmice.

Super Bowl je najveći sportski događaj u SAD-u, a ove je godine još jednom privukao brojne obožavatelje američkog nogometa koji su došli podržati svoju momčad. Isto tako, utakmicu su došli pogledati i brojni poznati izvođači i medijske osobe kako bi uživali u spektaklu, ali i bili viđeni. Pjevačica Taylor Swift tako je direktno iz Tokija stigla na Super Bowl kako bi podržala svog dečka Travisa Kelcea, a njihov je poljubac nakon pobjede u kratkom vremenu postao viralan.

image

Nakon velike pobjede Chiefsa, Taylor se spustila na teren kako bi s Travisom proslavila zasluženu pobjedu

EZRA SHAW GETTY IMAGES VIA AFP

Naime, nakon velike pobjede Chiefsa, 34 - godišnja pjevačica se odmah spustila na teren kako bi s Travisom proslavila pobjedu, a od euforije zbog pobjede zaboravili su na kamere pa nije nedostajalo zagrljaja i poljubaca. Taylor je finale pratila iz VIP lože u kojoj su uz nju bile i prijateljica Blake Lively te poslovna suradnica Ice Spice.

image

Taylor Swift dečka je bodrila u društvu prijateljica, od kojih je jedna i glumica Blake Lively

PATRICK T. FALLON AFP

Posebnu pažnju privukli su Jay Z i njegove kćeri 12-godišnja Blue Ivy i 6-godišnja Rumi koje su se odlično zabavljale na terenu nakon utakmice.

image

Jay Z s kćerima na Super Bowlu

JOHN ANGELILLO/UPI/PROFIMEDIA

Osim njih, na stadionu su se mogli vidjeti i mnoga druga poznata lica pa je tako među mnogobrojnom publikom sjedila i manekenka Hailey Baldwin Bieber sa svojim suprugom, pjevačem Justinom Bieberom. Bračni par je uživao u utakmici koje i inače često posjećuje, a pritom se nisu ustručavali ni u međusobnom izmjenjivanju nježnosti.

image

Finale su pratili i Hailey Baldwin Bieber sa suprugom Justinom Bieberom

PATRICK T. FALLON AFP

Finale američkog nogometa tako nije propustila ni poznata reality zvijezda i članica klana Kardashian-Jenner, Kim Kardashian, kao ni njezin bivši suprug, reper Kanye West s novom suprugom Biancom Censori.

image

Super Bowl nije propustila ni reality zvijezda Kim Kardashian

PATRICK T. FALLON/AFP/PROFIMEDIA

Na Super Bowlu pojavili su se i mnogi drugi slavni celebrityji kao što su Lady Gaga i njezin dečko Michaelom Polanskyjem, Martha Stewart, Lana Del Rey, Ariana Grande, Paul McCartney, Kendall Jenner, Khloe Kardashian, Jared Leto, Ciara, Gwen Stefani te Elon Musk. U nastavku pogledajte ostale fotografije.

image

Lady Gaga i Michael Polansky s velikim su zanimanjem pratili finalnu utakmicu

ROB CARR/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
image

Jaz Z na Super Bowl je stigao s kćerima

JOHN ANGELILLO/UPI/PROFIMEDIA
image

Russell Wilson, Ciara, Kim Kardashian, Kendall Jenner i Khloe Kardashian

PATRICK T. FALLON/AFP/PROFIMEDIA
image

Elon Musk s obitelji

ROB CARR/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
image

Jared Leto uživao je u dobrom društvu

ROB CARR/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Linker
01. ožujak 2024 19:58