Ludo, luđe, najluđe

Slavni su poludjeli za Halloweenom, prepoznajete li tko se krije ispod maski?

Natjecanje tko će biti originalniji i strašniji i ove godine je zasjenila neokrunjena kraljica Noći vještica, Heidi Klum, čije su maske najupečatljivije.

Čini se da je holivudski Halloween odavno prestao biti kostimirani praznik u kojem uživaju djeca. Sudeći po oduševljenju kojim su ga dočekali odrasli - klinci i njihov obilazak susjeda zbog skupljanja slatkiša, pali su u drugi plan. Zvijezde zabavljačke industrije definitivno uživaju u kostimiranju.

image

Heidi Klum je kraljica Halloweena.

NBC/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Svake godine natječu se čije će kreacije tijekom Halloween vikenda, kada sve pršti od tuluma pod maskama i izrezbarenih bundeva, biti originalnije i duhovitije. Neokrunjena kraljica Halloweena, top model Heidi Klum, mjesecima se sprema za ovaj dan. Ono što su drugima pripreme za Met Galu, njoj je maskiranje za Noć vještica.

Ideje su joj uvijek spektakularne: ove godine osvanula je u kostimu čudovišta čiju kožu ‘krase‘ opekline trećeg stupnja. Bila je zastrašujuća do trenutka kad je skinula masku, a oduševljeni komentari na društvenim mrežama dokaz su da je i ovaj put zadivila fanove, piše Vogue. Ostali celebovi nisu odoljeli zovu crnog.

Pa ipak, u moru tamnih boja, čipke i haltera isticalo se nekoliko svijetlih iznimki: glumica i kantautorica Olivia Rodrigo izabrala je crveni kostim Betty Boop i zasluženo plijenila poglede.

image

Olivia Rodrigo kao Bety Boop.

THE HOLLYWOOD JR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Sjajna je i pop zvijezda Jessica Alba: s prijateljicom se maskirala u zastrašujuće blizanke iz kultnog filma "Isijavanje", a kostim je posudila od kćeri Honor Marie, prenosi People.

image

Megan Thee Stallion kao kraljica podzemlja.

HEDO/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U objavi na svom profilu na Instagramu, rekonstruirala je kultnu scenu iz Kubrickovog remek-djela, i zahvalila Honor Marie što ju je spasila. Za razliku od zvijezda koje Noć vještica shvaćaju ozbiljno, reperica Megan Thee Stallion nije previše razbijala glavu koji kostim izabrati: poslužila se bundevom i postala viralna. Prije toga maskirala se u kraljicu podzemlja, no reakcije fanova svode se na to je li piton kojeg je objesila oko vrata, živ?

Nekima je ludi vikend poslužio kao izgovor prisjetiti se srednjoškolskih dana, poput glumica Sarah Michele Gellar, dok se Hailey Bieber odlučila za zelenu boju kože i ostavila fanove u dvojbi: da li se maskirala u ženski verziju Hulka ili u princezu Fionu iz crtića Shrek?

image

Hailey Bieber u kostimu She-Hulka.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Mišljenja su podijeljena. Kako god ispalo, top model zvijezda dobro se zabavila obilježavajući Noć vještica: bila je na najmanje dva tuluma.

Linker
19. travanj 2024 10:26