COBRA TEAM - SPLASH NEWS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
RAZOTKRIVENI

Slika govori više od 1000 riječi: Prsten na ruci slavnog glumca otkrio tajnu

Izgleda da se mladi dječak iz filma "About a boy", Nicholas Hoult vjenčao za svoju dugogodišnju djevojku.

Izgleda da se mladi dječak iz filma "About a boy", Nicholas Hoult vjenčao za svoju dugogodišnju djevojku.

Fotografija govori više od tisuću riječi, a izgleda da se britanski glumac Nicholas Hoult oženio sa svojom dugogodišnjom ljubavi Bryanom Holly. 33-godišnji glumac i njegova 30-godišnja djevojka bili su gosti na vjenčanju Anye Taylor-Joy i Malcolma McRaea u Veneciji, a par koji ima 5-godišnjeg sina Joaquina viđen je kako nosi vjenčano prstenje dok su bili gosti vjenčanja Houltove kolegice.

image

Na vjenčanju Anye Taylor-Joy i Malcolma McRaea glumac je pokazao vjenčani prsten

COBRA TEAM - SPLASH NEWS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Ljubavni par još nije potvrdio jesu li se vjenčali, a u vezi su od 2017. godine i otada svoju vezu drže daleko od očiju javnosti. Čak su uspjeli držati u tajnosti i rođenje njihovog sina Joaquina 2018. godine, iako su zbog nekih fotografija Bryane mnogi sumnjali kako par čeka bebu. Mjesecima se glumca pitalo o spolu djeteta, ali Nicholas je odbijao odgovoriti na ta pitanja.

image

Jedna od rijekih fotografija para sa sinom

NASH/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Netko će uskoro saznati i to je u redu, ali za sada to je moja dragocjena sitnica i čuvam je", rekao je Hoult za W magazin. Komentirao je da su razine umora u roditeljstvu ekstremne. "Nitko vas ne upozorava na to, ali razina ljubavi koja dolazi s tim nadmašuje sve. To je fenomenalno", istaknuo je mladi glumac koji je najbolje poznat po ulogama u seriji "The Great", filmovima "About a boy" i franšizi "X-men".

Hoult je prije veze s Bryanom ljubio kolegicu s filma Jennifer Lawrence. Par se upoznao i zaljubio 2011. godine na snimanju filma "X-Men: Prva generacija", a 2013. godine nakratko su prekinuli, da bi ih ponovno spojio novi nastavak popularnog filma "X-Men: Dani buduće prošlosti" u kojem su ponovno utjelovili Mystique i Hanka odnosno Zvijer. Održavali su svoju vezu na daljinu, a oskarovka je više puta istaknula da im to ne predstavlja problem. Lawrence i Hoult svoju vezu prekinuli su 2014. godine.

Sadašnja supruga poznatog glumca je model za donje rublje, a na Instagramu dijeli fotografije svog rada te je redovito model za brendove vjenčanica. Bryana često oduševljava svoje obožavatelje u zadivljujućim bijelim haljinama, a više puta je istaknula da obitelj cijeni više od svega.

Linker
27. travanj 2024 19:14