THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA
Nova ljubav

Snimljeni u Teksasu: Bella Hadid uhvaćena kako ljubi zgodnog teksaškog kauboja

Slavna manekenka, mlađa sestra Gigi Hadid, našla je novu ljubav s vrlo uspješnima jahačem i trenerom konja, a spojila ih je ljubav prema tim plemenitim životinjama jer je i Bella vrsna jahačica.

Slavna manekenka, mlađa sestra Gigi Hadid, našla je novu ljubav s vrlo uspješnima jahačem i trenerom konja, a spojila ih je ljubav prema tim plemenitim životinjama jer je i Bella vrsna jahačica.

Dok se već danima šuška o vezi imeđu njezine godinu dana starije sestre Gigi Hadid i slavnog glumca Bradleyja Coopera, sada se otkrilo da i Bella Hadid ima novu ljubav. Ovih dana je snimljena u teksaškom gradu Forth Worth kako se na ulici ljubi i mazi s markantnim jahačem i trenerom konja Adanom Banuelosom. Video je snimio slučajni prolaznik, koji je par uhvatio u potpuno opuštenim trenucima.

Slavna manekenka prije četiri mjeseca prekinula je dvogodišnju vezu s modnim dizajnerom Marcom Kalmanom, a bivši je par navodno ostao u prijateljskim odnosima. A novi Bellin dečko odrastao je daleko od svjetla reflektora i gotovo sigurno ga se neće moći vidjeti s njom na crvenom tepihu.

image

Bella Hadid jedno je od njatraženijih lica modne industrije

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Oni koji ga poznaju, opisuju ga kao pravog staromodnog kauboja koji je odrastao u obitelji uzgajivača konja koji su poznati po treniranju i pripremi konja za natjecanje. Time se ovaj 35-godišnjak bavi od malena, i jednako je uspješan u natjecanjima kao i u treniranju konja. Pobjednik je brojnih natjecanja na kojima je osvojio više od pet milijuna dolara u novčanim nagradama i najmlađi je jahač koji je ušao u Dvoranu slavnih američke Nacionalne jahačke asocijacije. A konji su upravo i njihova poveznica. Bella Hadid naime, obožava konje i jaše od malena pa vjerojatno Adana poznaje od ranije.

image

Konji su joj prva velika ljubav

WALTER/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Navodno je bila izvrsna jahačica, čak se namjeravala natjecati u tom sportu na Olimpijskim igrama, ali je 2016. morala odustati od ozbiljnijeg bavljenja tim sportom jer je dobila lajmsku bolest koju prenose krpelji i od koje se dugo liječila. Tako da nije ni čudo što ju je osvojio šarmantni kauboj.

Linker
26. travanj 2024 18:08