PROFIMEDIA
NAKON 3 GODINE

Sofia Vergara okupila "Modernu obitelj": Pokazala i kako danas izgleda njezin televizijski sin Manny

Glumci popularne serije „Moderna obitelj” okupili su se prvi put nakon što je 2020. godine emitirana zadnja epizoda.

Glumci popularne serije „Moderna obitelj” okupili su se prvi put nakon što je 2020. godine emitirana zadnja epizoda.

Punih 11 godina snimana je popularna serija „Moderna obitelj”, čiju smo svaku sezonu s nestrpljenjem iščekivali. Zadnja epizoda emitirana je u travnju 2020. godine, taman u vrijeme korona virusa, a sada, tri godine nakon završetka snimanja, mnogima omiljeni glumci uspjeli su se okupiti zahvaljujući Kolumbijki Sofiji Vergari. 51-godišnja glumica pohvalila se fotografijama okupljanja na Instagramu i omogućila obožavateljima da škicnu iza kulisa.

„Tako sam sretna što sam imala priliku raditi s ovim ljudima 11 godina. Sve vas volim i nedostajete mi”, napisala je atraktivna Sofia koja je u seriji utjelovila lik Glorije, a u svojoj objavi podijelila je i fotografiju na kojoj pozira sa svojim sinom iz serije - Mannyjem, odnosno glumcem Ricom Rodriguezom. Rico je višestruko nagrađivan za svoju ulogu, ali nakon serijala danas 25-godišnji glumac nije imao značajnijih angažmana.

Na fotografijama možemo vidjeti gotovo pa cijelu glumačku ekipu u dobroj atmosferi, sa širokim osmjesima na licu. Tu su Julie Bowen (Claire Dunphy), Sarah Hyland (Haley Dunphy), Eric Stonestreet (Cameron Tucker), Jesse Tyler Ferguson (Mitchell Pritchett), Ed O‘Neill (Jay Pritchett), Nolan Gould (Luke Dunphy), Ariel Winter (Alex Dunphy), Rico Rodriguez (Manny Delgado) i Aubrey Anderson-Emmons (Lily Tucker-Pritchett) i drugi - a jedini koje nedostaje je Ty Burrell koji je glumio Phila Dunphyja. Međutim, glumci se nisu dali smesti pa su pozirali s njegovom fotografijom, a kasnije su je stavili na kamin kako se njegovo izbivanje nebi osjetilo.

Sofia je organizirala okupljanje četiri mjeseca nakon što je službeno objavila raskid braka s 46-godišnjim glumcem Joeom Manganiellom. Par je dao izjavu o razlazu za portal Page Six i zamolio za poštivanje privatnosti. Ipak, Sofia je nedavno u nekoliko navrata viđena s kirurgom Justinom Salimanom za kojeg se vjeruje da je njezina nova ljubav.

Linker
26. travanj 2024 12:26