Traži primjenu predbračnog ugovora

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
ODGOVOR NA RAZVOD

Sofia Vergara traži sve prema predbračnom ugovoru, ali miljenicu Bubbles prepustila je bivšem

U sudskim dokumentima stoji da joj pripada "razni nakit, umjetnička djela i drugi osobni predmeti" te sva zarada koju je stekla prije, tijekom braka i nakon rastave.

U sudskim dokumentima stoji da joj pripada "razni nakit, umjetnička djela i drugi osobni predmeti" te sva zarada koju je stekla prije, tijekom braka i nakon rastave.

Kada se prošlog mjeseca vratila s rođendanskog putovanja Italijom, Sofiju Vergaru je osim buketa, znaka podrške prijatelja zbog nedavno proslavljenog 51. rođendana ali i razlaza s Joeom Manganiellom, dočekao zahtjev za razvod braka koji je on podnio. U rubriku u kojoj treba navesti razlog, njen uskoro bivši naveo je holivudski klasik "nepomirljive razlike". Zvijezda serije "Moderna obitelj" sada je zatražila provedbu njihovog predbračnog ugovora. U podnesku njenih odvjetnika u koji je na sudu zavirio Page Six, stoji da "razni nakit, umjetnička djela i drugi osobni predmeti", kao i sva zarada koju je zaradila prije, tijekom i nakon njihovog braka, pripadaju glumici. Odluka suda o tome hoće li mu plaćati određeni mjesečni iznos jer ima osjetno više prihode, ovisi o predbračnom ugovoru. Čini se da je i ta stavka dogovorena prije vjenčanja 2015. godine.

Bogatstvo zvijezde serije "Moderna obitelj" procjenjuje se na 180 milijuna dolara dok je njegovo sto i četrdeset milijuna dolara manje. Daleko od toga da je glumac poznat po ulozi stripera u franšizi "Magic Mike" siromašan, no njegovo bogatstvo od 40 milijuna dolara skroman je iznos u usporedbi s njezinim bankovnim računom.

"Sofia je uvijek bila tu, brinula se o Joeu jer njegova karijera nikada više nije bila onakva kakva je bila kad su se upoznali. Mislim da je njezin suprug doživljavao njenu karijeru kao svojevrsnu prijetnju, baš kao i njen stav ‘joie de vivre‘ odnosno uživanja u životu punim plućima," rekao je izvor za Page Six.

image

Sofia Vergara i Joe Manganiello na partyju
Vanity Faira nakon ovogodišnje dodjele Oscara

CRASH/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK

Joe Manganiello financijski se osigurao zahvaljujući filmovima o striperima "Magic Mike" u kojima glumi s Channingom Tatumom. Dio je casta i u prvom filmu o Spider-Manu kada ga je glavnog junaka glumio Tobey Maguire. Karijeru je započeo u seriji HBO "True Blood" u ulozi vukodlaka Alcidea Herveauxa. Osim što je glumac, radi kao redatelj, producent te pisac, a 2014. je režirao dokumentarac "La Bare" u kojem istražuje priču o najpopularnijem muškom striptiz klubu na svijetu, La Bare Dallas. Fanatičan je obožavatelj igre "Dungeons & Dragons" i danas je D&D pisac, konzultant i ambasador.

image

Scena iz filma‘ Magic Mike XXL‘ s Joeom
Manganiellom

CLAUDETTE BARIUS/WARNER BROTHERS/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Zajednički prijatelj nekad sretnog bračnog para ovih dana je otkrio da se pod Manganiellom "zaljuljalo tlo" zbog njihovog razlaza, no svjestan je "da je ovo pravi put" jer je odlučan imati vlastitu djecu. Glumica već ima 31-godišnjeg sina Manola iz prvog braka s bivšim suprugom Joeom Gonzalezom. Nije bila oduševljena idejom da ponovno rodi što je dovelo do raspada braka s 46-godišnjim glumcem. Kako god bilo, njezina odluka potpisati predbračni ugovor pokazala se dalekovidnom.

Naime, nedugo nakon vjenčanja, prelijepa Kolumbijka pohvalila se Howardu Sternu da su predbračnim ugovorom osigurali svatko svoju zaradu do sklapanja braka, ali i buduće prihode. Nije poznato hoće li popola podijeliti novac od prodaje njihovog doma na Beverly Hillsu, procijenjenog na 10 milijuna dolara.

U lipnju ove godine ponovno su oglasili da ga prodaju. Za vilu u talijanskom stilu traže 18 milijuna dolara, milijun i šesto tisuća dolara manje od iznosa koji su naveli prošlog ljeta, kada su svoju nanovo preuređenu vilu prvi put odlučili prodati. Nije poznato zašto su se predomislili 2022. godine, do konačne, ovoljetne odluke.

Pravni eksperti koji se bave razvodima bogatih i slavnih vjeruju da jedno drugom neće stvarati probleme zbog predbračnim ugovorom osigurane imovine, tim više što nemaju zajedničku djecu. Problema nije bilo ni zbog "skrbništva" nad kućnim ljubimcem, 10-godišnjom mješankom čivave i pomeranca, Bubbles. Glumica ju je prepustila bivšem bez borbe.

"Ni za milijun godina Joe se ne bi razišao sa svojim psom Bubblesom i Sofía je toga itekako svjesna", rekao je ovog tjedna izvor za Daily Mail. "Ni jedno od njih nije ogorčeno niti žudi za osvetom, a Sofía voli Bubbles i želi da ona bude sretna, što je upravo razlog zašto prepušta Joeu skrbništvo", rekao je izvor.

Razlog zbog kojeg se olako odrekla psa krije se i u njenom razgovoru s voditeljem Jimmyju Fallonu 2021. u emisiji "The Tonight Show". "Ona me mrzi. Trebala je biti za mene. Ona je trebala biti moj pas", priznala je Sofia Vergara.

Linker
28. travanj 2024 05:44