Preljubnička afera

Šokirana Julia Roberts: Saznala da se zapravo ne preziva Roberts!

Gostujući u emisiji ‘Finding Your Roots‘ doznala je da se zbog afere njene praprabake s oženjenim ocem šestero djece, zapravo preziva Mitchell.

Nekada je bolje neka vrata ostaviti zatvorenima jer tko zna što bi moglo "isplivati". U to se uvjerila i holivudska diva Julia Roberts gostujući nedavno u televizijskoj emisiji "Ancestry: Finding Your Roots". Otkriće o njezinim precima, točnije, o njenoj praprabaki Rhodi Suttle Roberts koja je sredinom 19. stoljeća živjela u okrugu Douglas, Georgia, moglo bi joj promijeniti život - i prezime. Nakon što su suradnici voditelja Henry Louis Gates Jr., tim znanstvenika s Harvarda, usporedili njezin DNK s uzorcima iz navedenog područja, naišli su na intrigantnu nedosljednost.

Naime, praprabaka glumice s najljepšim holivudskim osmijehom, rodila je sina Johna (pradjeda Julije Roberts), deset godina nakon smrti svog supruga, Willisa Robertsa. Dokazuje to popis stanovništva iz 1880-ih za Douglas Country koji je televizijski voditelj pokazao svojoj šokiranoj gošći, piše Page Six.

image

Šokirana glumica otkrila je da se preziva Mitchell

ANCESTRY/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Opsežno istraživanje njenih predaka otkrilo je da se 1850-ih Rhoda Suttle udala za Willisa Robertsa čije prezime danas nose Julia, njezin brat, holivudski glumac Eric Roberts, nećakinja i glumica Emma Roberts. Međutim, Rhodin suprug Willis preminuo je 1864., a poslije više od desetljeća Rhoda je rodila Julijinog pradjeda Johna, pojasnio je voditelj.

"Willis Roberts nikako ne može biti vaš predak. Bio je odavno mrtav kad se rodio vaš pradjed", napomenuo je.

"Oh, čekajte... znači, ja nisam Roberts?!" pitala je zaprepaštena holivudska glumica.

image

Preljubnička aera iz 19.stoljeća

ANCESTRY/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Gates Jr. objasnio je kako je tim znanstvenika pribjegao DNK testiranju uzoraka iz cijelog kraja u potrazi za podudarnšću koja bi ukazala na krvno srodstvo. Nadali su se da će otkriti tko je pravi otac Johna Robertsa, prenosi Fox News.

"Pronašli smo podudarnost koja vas povezuje s obitelji Henryja McDonalda Mitchella Jr.", glasilo je otkriće koje šokiralo Juliju Roberts. Pokazalo se da je Henry bio oženjen, a supruga mu se zvala Sarah. Kad se spetljao s njezinom praprabakom Rhodom, bio je otac šestero djece.

image

Dokazi iz 1880. ne lažu.

ANCESTRY/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Znači, mi smo Mitchellovi?" pitala je Julia, a voditelj je potvrdio da bi joj to trebalo biti prezime.

Julia "Mitchell" nakratko je zašutjela, pokušavajući doći sebi nakon nevjerojatnog otkrića:

"Wow. S jedne strane, moj um je pregorio. Otkriće je fascinantno. S druge strane, za mene je moja obitelj jedina koju imam. To se neće promijeniti, unatoč neočekivanom preokretu. Više mi se sviđa prezime Roberts", zaključila je glumica.

Linker
24. travanj 2024 14:38