EUROPA PRESS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Opet u javnosti

Sol na Shakirinu ranu: Nasmijani Piqué i Clara ulovljeni u šetnji Barcelonom

Par se držao za ruke, izgledali su dobro raspoloženi, a bivši je nogometaš u hodu odgovarao na novinarska pitanja i negirao psihičke tegobe svoje mlade djevojke.

Par se držao za ruke, izgledali su dobro raspoloženi, a bivši je nogometaš u hodu odgovarao na novinarska pitanja i negirao psihičke tegobe svoje mlade djevojke.

Umirovljenu nogometnu zvijezdu Gerarda Piquéa i njegovu novu djevojku Claru Chiju Marti novinari su ulovili u dobrom raspoloženju dok su hodali ulicama Barcelone. Odgovarajući u hodu na novinarska pitanja Piqué je nastojao utišati glasine o napadu anksioznosti koji je Clara Chia navodno imala, a objavljeno je i kako je primljena u privatnu kliniku na liječenje.

Dobar pokušaj

"Napad anksioznosti? Napad anksioznosti? Imati napad anksioznosti vrlo je složeno. Molim vas, stvarno", rekao je kroz smijeh. Clara nije ništa odgovorila, ali i ona je pokazala odlučnu i vedru stranu i počela se glasno smijati.

Na pitanje slave li Clarin 24. rođendan 7. veljače, Piqué je ekspresno odgovorio kako posebni dan njegove djevojke ne pada na taj datum.

image

Par je hodao prilično brzo, držali su se za ruke i izgledali blisko

EUROPA PRESS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
"Što to govorite? Mislim da ste u krivu. Dobar pokušaj, iskreno, bilo je vrlo dobro, da budem iskren, odlično smo se proveli", rekao je u šali.

Ups, pano

Par je hodao prilično brzo, držali su se za ruke i izgledali blisko, a Piqué je nastojao tijelom od kamera zaštititi Claru, kojoj novostečena slava ne pada baš najbolje, jer je do veze s nogometašem živjela normalan život studentice odnosa s javnošću. U jednom trenutku ona se zaletjela u reklamni pano, no srećom, sve je prošlo bez ikakvih ozljeda. Normalno su nastavili hodati dalje, a Piqué ju je uz smijeh zaštitnički zagrlio.

image
EUROPA PRESS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Osveta na osvetu

Po viđenome bi se moglo reći da u svježoj ljubavnoj vezi cvjetaju ruže, ali i to da napadnim pokazivanjem sreće nogometaš želi dodati sol na ranu bivšoj partnerici Shakiri koja nije sportski podnijela ljubavni poraz. Kolumbijska glazbena zvijezda zapalila je internet osvetničkom pjesmom pod radnim nazivom "Music Sessions, Vol. 53" koju je izvela s argentinskim DJ-em Bizzarrapom. Poslovno je to odličan potez jer je pjesma u samo jednom danu poslušana 63 milijuna puta čime je postala najslušanija latinoamerička pjesma na YouTubeu u jednom danu.

Piqué je uzvratio prvom zajedničkom fotkom s Clarom na Instagramu, na kojem inače nije pretjerano aktivan. I Shakira i Piqué rođeni su 2. veljače, ona je napunila 46, on 36, ona je slavila na partyju za uski krug obitelji i prijatelja kod kuće, a on se i toga dana pokazao u javnosti s Clarom.

Linker
26. travanj 2024 00:41