Sonja Kovač

 GORAN MEHKEK/CROPIX
Buduća majka

Sonja Kovač pokazala trudnički trbuščić i otkrila koliko je dugo trudna

Influenserica i glumica nedavno je podijelila na društvenim mrežama da je trudna, a sada je na njenom Instagramu osvanula još jedna objava gdje otkriva u kojem je mjesecu trudnoće.

Influenserica i glumica nedavno je podijelila na društvenim mrežama da je trudna, a sada je na njenom Instagramu osvanula još jedna objava gdje otkriva u kojem je mjesecu trudnoće.

Influenserica i glumica Sonja Kovač nedavno je na Instagramu sa svojih 523 tisuća pratitelja podijelila da je trudna, a sada je otkrila i da je u drugom tromjesečju trudnoće. "Zvali su me Rudolfica ovih blagdana. Već smo na pola puta. Kako vrijeme brzo prolazi", napisala je 39-godišnja Sonja uz fotografiju na kojoj u božićnoj atmosferi pokazuje trudnički trbuh, a pratitelji su joj još jednom čestitali i poručili da sada kreće najljepše razdoblje. Prije fotografije objavila je i snimku na kojem su ona i njezin zaručnik Goran Mandić vidno uzbuđeni zbog prinove.

"Najslađe čuvana tajna ikada! Ovo su bili najljepši blagdani, a sada smo u iščekivanju 2024. i svega divnoga što nam donosi! Hvala svima od srca na svim predivnim čestitkama", napisala je uz snimku na kojem slavi s partnerom, a mi im moramo priznati, dobro su skrivali ovu sretnu vijest od oka javnosti.

Sonja je obznanila da čeka prvo dijete nekoliko dana nakon Božića. ‘‘Život nas uči strpljenju i onda najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme‘‘, napisala je tada uz dirljivu snimku na kojoj drži pozitivan test za trudnoću.

Par se zaručio prošle godine na Maldivima, na desetu godišnjicu ljubavne veze, a inače žive u Zagrebu. Sonja, koju je javnost upoznala u seriji ‘‘Zauvijek susjedi‘‘, vrlo rijetko objavljuje fotografije svog partnera, ali ipak za njihove godišnjice i rođendane podijeli sretne zajedničke trenutke. Inače, Goran je jedan od najuspješnijih igrača pokera u Hrvatskoj. Prije pandemije uzrokovane koronavirusom proputovao je gotovo cijeli svijet i osvajao pokeraške turnire, a Sonja ga je uvijek vjerno pratila u stopu.

Linker
27. travanj 2024 16:41