srdačno upoznavanje

Splitski glumac pozirao u društvu zvijezde serije ‘Emily in Paris‘

Susret mladog glumca i zvijezde Netfliove serije "Emily u Parizu" dogodio se u francuskom Lillu na Festivalu Series Mania.

Mladi glumac Josip Ledina našao se u društvu francuske glumice Philippine Leroy - Beaulieu iz Netflixove hit serije "Emily in Paris" gdje smo ju gledali u ulozi Emilyne chic šefice Sylvie Grateau. Njihov susret dogodio se u francuskom Lillu gdje se održavao festival Series Mania, na kojem je Ledina promovirao seriju Amazon Primea "Greek salad", u kojoj igra jednu od glavnih uloga.

Iako su oboje ranije surađivali s istim redateljem, Francuzom Cedricom Klapischem, Ledina na ranije spomenutoj seriji, a Leroy – Beaulieu na jednoj od epizoda Netflixove serije "Call my agent", ovo je prvi put da su se imali prilike sresti uživo.

"Opušteno smo pričali o svemu, najmanje o glumi. Prepoznala je u meni glumački potencijal te rekla kako je ispred mene blistav put, sve ostalo će zvučati kao laž. Družili smo se dugo u noć#, otkrio nam je tajnoviti Ledina, koji se s francuskom glumicom nakon upoznavanja zapratio i na Instagramu.

Linker
20. travanj 2024 02:49