Tandem iz snova: Margot Robbie i Ryan Gosling

 BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
Tandem iz snova

Spremaju nam novi hit? Nakon "Barbie", Margot Robbie i Ryan Gosling ponovno zajedno

Barbie i Ken preuzet će uloge Julije Roberts i Georgea Clooneyja u adaptaciji hita ‘Oceanovih 11‘, čiji će producenti biti australska glumica i njen suprug.

Barbie i Ken preuzet će uloge Julije Roberts i Georgea Clooneyja u adaptaciji hita ‘Oceanovih 11‘, čiji će producenti biti australska glumica i njen suprug.

Pokazalo se da su Australka Margot Robbie i holivudski frajer Ryan Gosling dobitna kombinacija na velikom platnu. Dovoljno je podsjetiti kako je njihova suradnja u hitu "Barbie" redateljice Grete Gerwig, bila presudna za izvanredno financijsko postignuće filma: zaradio je impresivne 1,4 milijarde dolara u Americi i diljem svijeta. Stoga ne iznenađuje da se suradnja zlatnog holivudskog tandema nastavlja u novom, visokobudžetnom projektu. i ovaj put produciraju ga Margot Robbie i njezin suprug, engleski glumac i filmski producent Tom Ackerley, odnosno njihova producentska kuća LuckyChap Entertainment u suradnji s kompanijom Warner Bros.

Kreću s predloškom filma "Oceanovih 11" s tim da će se priča koncentrirati na likove Tess i Dannyja Oceana koje su u svima znanom hitu iz 2001. godine tumačili Julia Roberts i George Clooney. Poznato je, naime, da je original snimljen po predlošku iz 60-ih godina prošlog stoljeća s Frankom Sinatrom i Deanom Martinom u ulogama veterana II. svjetskog rata koji s dobro uvježbanom ekipom iz svoje postrojbe opljačkaju casino u Las Vegasu.

image

Sa suprugom na partyju Vanity Faira 2018., nakon dodjele Oscara

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Baš je zato Margot Robbie odlučila da će radnja prequela "Oceanovih 11" biti Europa 60-ih godina prošlog stoljeća, a trebala bi preuzeti i na neki način nadograditi ulogu Tess Ocean. Njenog supruga glumit će Ryan Gosling, čija je životna partnerica, već dvanaest godina, američka glumica Eva Mendes. Pregovori s glumcem traju od kolovoza: bračno-poslovni tandem Robbie -Ackerley nedavno ga je uvjerio da im se pridruži. Režiju je preuzeo veteran Jay Roach (potpisuje serijal filmova o Austinu Powersu), dok je scenarij napisala Carrie Solomon (proslavila se pišući scenarij za film "Moj dečko se ženi"), prenosi Daily Mail.

Treba reći da australska glumica i njen suprug nisu osnovali svoju produkcijsku kuću na krilima uspjeha "Barbie". Pokrenuli su je 2014. s filmašima Joseyjem McNamarom i Sophijom Kerr i realizirali filmove "I, Tonya", humorističnu seriju "Dollface" za na platformu Hulu, a dijelom stoje iza hita „Barbie”. Sada, pak, primjenjuju prokušani recept koji očito ima magičan utjecaj na publiku na projektu koji bi, s obzirom na to da će "Barbie" ponovno glumiti s "Kenom", mogao ponovno poharati kino blagajne diljem svijeta.

Linker
26. travanj 2024 10:33