INSTAGRAM
preslatka objava

Sreći nema kraja! Filip Dizdar otkrio da će uskoro postati otac

Glazbenik i njegova odabranica Maja Šiprak zaručili su se u veljači prošle godine, a sada imaju još jedan razlog za slavlje.

Glazbenik i njegova odabranica Maja Šiprak zaručili su se u veljači prošle godine, a sada imaju još jedan razlog za slavlje.

Filip Dizdar, glazbenik, redatelj te brat naše poznate pjevačice Natali Dizdar, 2024. godinu započeo je na najljepši mogući način. Naime, na Instagram profilu svojim je pratiteljima otkrio da sa svojom zaručnicom Majom Šiprak očekuje prvo dijete. Tridesetčetverogodišnji Zadranin iznenadio je obožavatelje objavivši fotografiju trudne Maje ispred božićnog drvca. "Prošli blagdani, a još tri mjeseca moram čekati na poklon", napisao je Dizdar. Njegova zaručnica duhovito je komentirala objavu: "Oprosti, ali što je s čarapama i pidžamom koju si dobio? Nemoj biti nezahvalan!"

Šiprak je po zanimanju brend menadžerica, a ona i Filip su u vezi već godinama. Zaručili su se u veljači prošle godine, a pjevač se i zarukama pohvalio na društvenim mrežama. "Stvari su upravo postale ozbiljne", napisao je i objavio fotografiju na kojoj nasmiješen pozira sa svojom odabranicom.

"Maja je velika podrška i jedina osoba kraj čijih sam se radnih navika posramio. S obzirom na to da je često u blizini, ona je nerijetko prvo uho i oko za sve što napravim. Nemilosrdna je kad joj nešto nije dobro, ali zna i dobro objasniti zašto. Naravno, prvo se uvijek borim protiv kritike, ne bi bilo u redu da odmah prihvatim", ispričao je Filip Dizdar u razgovoru za Gloria.hr, a 2021. godine izbacio je pjesmu "Skupa u samoći", gdje mu je u spotu društvo pravila upravo njegova Maja.

Filip se uz glazbu posljednjih nekoliko godina počeo baviti i produkcijom. Godine 2020. upisao je filmsku i televizijsku režiju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, dok je istovremeno radio u produkciji i na glazbi. Osim zagrebačke Akademije, u Americi je pohađao i prestižnu Njujoršku filmsku akademiju.

Linker
26. travanj 2024 03:57