Tko je sve došao?

Sretni i preplanuli: Zlatko Dalić i samozatajna supruga nisu propustili koncert za Olivera

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije rijetko izlazi na javna događanja, a još rjeđe mu se pridruži i samozatajna supruga Davorka, no ovaj koncertni spektakl nabijen emocijama, nisu htjeli propustiti.

Vrhunac višednevnog programa na i oko otoka Korčule posvećenih Oliveru Dragojeviću dogodio se u petak 29. srpnja koncertnim spektaklom "Trag u beskraju". Osim brojnih poznatih glazbenika i Oliverovih kolega, ovu svečanosti nisu propustili ni brojni poznati. Bilo da su obožavatelji velikog Olivera ili njegovi prijatelji.

image

Koncert Trag u beskraju

JOSKO PONOS CROPIX
image

Vesna Dragojević svako je događanje ovih dana gledala iz prvog reda

JOSKO PONOS CROPIX

Jedan od rijetkih izlazaka sa suprugom našeg nogometnog izbornika Zlatka Dalića, rezerviran je samo za posebna događanja. Samozatajna Davorka Dalić svog supruga bezrezervno podržava, ali nema potrebu, baš kao ni on, pojavljivati se na svakom eventu i javnom događaju.

image

Davorka i Zlatko Dalić

JOSKO PONOS CROPIX

Pomno biraju na što će potrošiti svoje dragocjeno vrijeme. No, za koncert u čast Oliveru Dragojeviću u malenoj Vela Luci na otoku Korčuli nije bilo nikakve dileme. Dalići su došli elegantni u laganim ljetnim kreacijama. Zagrljeni, nasmijani i modno usklađeni, nisu ni mogli sakriti koliko uživaju u toj posebnoj večeri i Oliverovim pjesmama.

Gospođa Dalić u pravoj ljetnoj haljini od bijelog platna, s ušivenim plavim ‘valovima‘ savršeno je istaknula preplanuli ten, dok je izbornik bio poslovično elegantan u bijeloj košulji i plavim hlačama od laganih materijala kao stvorenih za ljeto.

image

Andrea Andrassy i Enis Bešlagić

JOSKO PONOS CROPIX

Osim bračnog para Dalić spektakl u čast Oliveru nisu htjeli propustiti ni brojni poznati. Andrea Andrassy već je nekoliko dana na Korčuli pa tako nije bilo šanse da propusti glavni koncert. Glumac Enis Bešlagić uživao je u Oliverovim pjesmama.

image

Andrea Ćupor

JOSKO PONOS CROPIX
image

Nikola Dobroslavić, Marijana i Ivica Puljak, Branko Bačić

JOSKO PONOS CROPIX

Andrea Ćupor i Mia Dimšić, kao i bračni par Marijana i Ivica Puljak također su uživali u skladbama koje je za života pjevao Oliver Dragojević, a sada žive i dalje zahvaljujući brojnim obožavateljima, ali i ovakvim događanjima.

image

Matija Cvek, Lorena Bućan, Ivan Huljić, Zorica Kondža

JOSKO PONOS
image

Duško Ćurlić vodio je svečani program

JOSKO PONOS CROPIX
image

Mia Dimšić

JOSKO PONOS CROPIX
image

Doris Dragović

JOSKO PONOS CROPIX
Linker
20. travanj 2024 21:19