Konačno nešto dobro

Stalloneovi ipak ostaju zajedno: Ljubav je bila jača od svih razmirica

Njihovo pomirenje dolazi mjesec dana nakon što je Jennifer podnijela zahtjev za razvod od Sylvestera.

U moru loših vijesti svijet celebrity zvijezda konačno je snašla jedna dobra, ili točnije loša vijest dobila je sretan obrat. Naime, iako su ovog ljeta imali turbulencije, sada je sigurno da se Sylvester Stallone i njegova supruga Jennifer Flavin ne razilaze.

Sredinom kolovoza, nakon 25 godina braka, Jennifer je podnijela zahtjev za razvod od holivudske zvijezde, mjesec dana kasnije čini se da je par ipak uspio riješiti nesuglasice.

Kako je glasnogovornik holivudskog para otkrio u razgovoru za američki Page Six, Stallone i njegova 22 godina mlađa supruga ipak ostaju zajedno, nakon što su se "odlučili naći kod kuće, gdje su razgovarali i uspjeli riješiti svoje nesuglasice te su zbog toga oboje iznimno sretni".

Njihovo pomirenje dolazi mjesec dana nakon što je Jennifer podnijela zahtjev za razvod od Sylvestera. Njihovo pomirenje došlo je i prije onog službenog, po nalogu suda, naime nekoliko dana prije njihova službena pomirenja sudski dokument na sudu u Palm Beach Countryju na Floridi otkrio je da se dvojac složio "da je u najboljem interesu svakoga od njih pojedinačno i, što je još važnije, kolektivno kao obitelji, riješiti sva povezana pitanja do razvoda njihovog braka na dostojanstven, prijateljski i privatan izvansudski način".

Tajanstveni Stallone zaintrigirao je obožavatelje objavama na Instagramu. Njegovi pratitelji su nagađali da se par pomirio, još ranije ovog tjedna, nakon što je glumac podijelio dvije fotografije iz prošlosti na kojima se s Jennifer drži za ruke. U opis je stavio samo riječ "Predivno...".

Linker
20. travanj 2024 04:20