Bruce Willis volio je život

 ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK
Više nema iskre

Stanje legendarnog glumca sve je teže: Bruce Willis teško može povezati s kim razgovara

Posjetio ga je prijatelj Glenn Gordon Caron, autor serije "Moonlighting" kojom se Bruce Willis proslavio, kako bi mu javio sjajnu vijest i shvatio da glumac poslije prve minute nije mogao pratiti razgovor.

Posjetio ga je prijatelj Glenn Gordon Caron, autor serije "Moonlighting" kojom se Bruce Willis proslavio, kako bi mu javio sjajnu vijest i shvatio da glumac poslije prve minute nije mogao pratiti razgovor.

Otkako se doznalo da će platforma Hulu prikazivati seriju "Moonlighting", njen autor Glenn Gordon Caron čekao je pogodan trenutak da dobrom prijatelju Bruceu Willisu, kaže sjajnu vijest. Riječ je o vrlo uspješnoj kriminalističkoj seriji ABC-a, prikazivala se od 1985. do 1989., Willis je tumačio ulogu detektiva Davida Addisona dok mu je partnerica na setu bila model i glumica Cybill Shepherd u ulozi razmažene vlasnice detektivske agencije, Madelyn Hayes. Očita kemija između Willisa i Shepherd privukla je gledatelje, serija "Slučajni partneri" danas ima kultni status a Bruceu Willisu su se, zahvaljujući tom projektu, otvorila sva vrata u zabavljačkoj industriji. Ukratko, repriziranje serije na platformi Hulu velika je stvar stoga je Caron jedva čekao prenijeti vijest prijatelju. Kada mu je Willisova supruga Emma Heming javila da njegov prijatelj obolio od afazije (kasnije je potvrđeno da se bori i s frontotemporalnom demencijom), ima nešto bolji dan od uobičajenih, posjetio ga je.

image

Sa Cybill Shepherd u seriji ‘Slučajni partneri‘

ABC-TV/KOBAL/SHUTTERSTOCK

"Ono što njegovu bolest čini tako zapanjujućom jest to da ako ste ikada proveli vrijeme s Bruceom Willisom, znate da ne postoji osoba koja je u sebi imala više ‘joie de vivre‘ od njega. Volio je život. Obožavao se buditi svako jutro i živjeti punim plućima," ispričao je rastuženi redatelj američkim medijima.

Dodao je kako se trudio ostati u njegovom životu i kada je zbog bolesti morao otići u mirovinu, razgovara s njim kada je to moguće, najčešće s njegovom suprugom, a prijateljuje i s Willisovim odraslim kćerima iz bivšeg braka s Demi Moore. Stoga je mnoge ražalostila Caronova izjava da se stanje njegovog prijatelja rapidno pogoršava.

image

Autor ‘Slučajnih partnera‘ Glenn Gordon Caron 1994., u Los Angelesu

BEI/SHUTTERSTOCK

"Moj osjećaj je kada tri minute pričate s njim, zna tko ste samo u prvoj. Sve manje je verbalan. Nekada je "gutao" knjige, a sada ne može čitati. Jezične vještine više mu nisu dostupne, ali i dalje Bruce. Kad ste s njim, znate da je on Bruce i zahvalni ste što je fizički tamo, ali njegov ‘joie de vivre‘ je nestao", prenosi Page Six.

image

S drugom suprugom Emmom Heming

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Pojasnio je da je proces dobivanja prava na emitiranje na platformi Hulu dugo trajao, no redatelj je Willisu nekako uspio prenijeti da će publika opet gledati seriju kojom se proslavio. "Uspio sam komunicirati s njim prije nego što ga je bolest učinila nekomunikativnim kao što je sada. Znam da mu to puno znači," zaključio je redatelj.

Linker
26. travanj 2024 03:48