'To je fakat'

Stao na kraj nagađanjima: Severinin suprug Igor zavapio i otklonio svaku sumnju o njihovom odnosu

Bračni partner naše popularne pjevačice često ju je puta branio na društvenim mrežama, a činjenica da se posljednjih mjeseci nije oglašavao, ni demantirao brojne navode o njihovim navodnim bračnim razmiricama, mnogi su protumačili kao loš znak.

Nakon što se tjednima analizirao svako slovo i svaki lajk koji je bračni par Kojić uputio (ili nije uputio) jedno drugome uputio putem društvenih mreža, sada se na toj istoj platformi o svom braku sa Severinom, oglasio Igor Kojić. On je odgovorio "zlim jezicima" na sebi svojstven, ekspresivan i duhovit način. Naime, na svom Instagram profilu podijelio je fotomontažu jednog našeg dnevnog lista osmišljenu prije nešto više od godinu dana, na kojoj pozira zagrljen sa Seve, dok njezin bivši partner Milan Popović 'vreba' iz žbunja.

"Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora", napisao je Kojić i uz to u video montaži pridodao kultnu pjesmu Đorđa Balaševića "Namćor". Stihovi iz pjesme koji glase "Al' tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina", njegovi pratitelji protumačili su kao upućene Severini. Uz sve je dodao i hashtag "Dosta ako Boga znate".

Igor Kojić / Instagram

U međuvremenu je Kojić ovu montažu izbrisao sa svog Instagram profila.

Teorije o njihovom braku

Otkako se Severina vratila u Hrvatsku, nakon što je izolaciju i karantenu provela u Beogradu u društvu supruga te njegovih roditelja, krenule su teorije o odnosu nje i Igora. Činjenicu što se ni pjevačica ni njen suprug do sad nisu oglasili po pitanju svog braka (a zašto i bi?), neki su mediji iskoristili da od njihovog odnosa naprave sapunicu ravnu teorijama zavjere koje ovih dana kolaju oko virusa Covid-19 zbog kojeg nam je svima ograničeno kretanje i danas.

Međutim, i više je nego očito da su Igoru dosadili napisi o njegovim bračnim problemima te je na originalan način rekao što misli o toj temi. Prijatelji i pratitelji od srca su se nasmijali na njegovu videomontažu i poručili Kojićima da se vole i dalje.

Pročitajte i:

Linker
07. prosinac 2022 03:42