WILLI SCHNEIDER/SHUTTERSTOCK
Lijepa vijest

Stigla je prinova: Cameron Diaz i njezin suprug Benji Madden dobili drugo dijete

Sretna vijest o drugom djetetu stigla je nedugo nakon što se 51-godišnjakinja nakon godina pauze vratila u filmsku industriju, snimivši film "Back in Action", ali i najavila snimanje komedije "Outcome" u kojoj će joj partner biti Keanu Reeves.

Sretna vijest o drugom djetetu stigla je nedugo nakon što se 51-godišnjakinja nakon godina pauze vratila u filmsku industriju, snimivši film "Back in Action", ali i najavila snimanje komedije "Outcome" u kojoj će joj partner biti Keanu Reeves.

Cameron Diaz i njezin suprug Benji Madden postali su roditelji po drugi put, objavivši na Instagramu sretnu vijest o rođenju dječaka Cardinala. Holivudska glumica i glazbenik grupe Good Charlotte time su iznenadili svoje obožavatelje jer nitko nije ni znao da čekaju drugo dijete.

"Blagoslovljeni smo i uzbuđeni što možemo objaviti rođenje našeg sina, Cardinala Maddena. On je sjajan i svi smo tako sretni što je ovdje! Zbog sigurnosti i privatnosti svoje djece nećemo objavljivati ​​nikakve slike, ali stvarno je sladak. Osjećamo se tako blagoslovljeno i zahvalno. Šaljemo puno ljubavi od naše obitelji", napisao je bračni par koji već ima četverogodišnju djevojčicu Raddix koju je rodila surogat majka.

Gostujući u Kelly Clarkson Showu 2022., glumica je rekla kako joj je majčinstvo najbolja stvar koja joj se ikad dogodila, a nedugo nakon toga, pojavila se i u GOOP-ovom podcastu gdje se osvrnula na koncept starenja i kako ga doživljava otkako je postala majka u 48-oj godini.

"Sve se promijenilo otkako sam dobila kćer, želim doživjeti još bar 50 ili 60 godina zbog toga što imam malo dijete", rekla je. Dodala je i kako želi biti uz svoju kćer kada ona bude imala 40 godina jer je i sama shvatila koliko je u toj dobi važna podrška roditelja, ali i kako se nada da je nešto dobre genetike kakva prati njezinu obitelj prešla i na nju.

"Moja je baka trčala uokolo po vrućem suncu sa 72 godine, vukući velike vreće hrane za kuniće i kokoši. Mislim da imam nešto od toga, barem se nadam"

image

Poznatom paru je ovo drugo dijete, a već imaju četverogodišnju djevojčicu Raddix

CLINT BREWER PHOTOGRAPHY/A.I.M/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Sretna vijest o drugom djetetu poznatog para stigla je nedugo nakon što se 51-godišnjakinja nakon godina pauze vratila u filmsku industriju, snimivši film "Back in Action", ali i najavila snimanje komedije "Outcome" u kojoj će joj partner biti Keanu Reeves.

Linker
26. travanj 2024 13:06