EKSKLUZIVNO

Stigla prinova! Dizajnerica Aleksandra Dojčinović postala majka

Nakon sedam godina veze stigla je beba - ekskluzivno doznajemo da je popularna dizajnerica danas rodila svoje prvo dijete.

Naša proslavljena dizajnerica Aleksandra Dojčinović u utorak je u jednoj zagrebačkoj bolnici na svijet je donijela svoje prvo dijete. Četrdesetdvogodišnja dizajnerica i njezin dvije godine stariji partner, doc. dr. Tomislav Madžar, postali su roditelji djevojčice, a sretnu vijest odmah su podijelili s najbližim članovima obitelji i bliskim krugom prijatelja.

Prinova je kruna njihove sedmogodišnje ljubavi koja je nastala iz prijateljstva, a da će njihova skladna zajednica biti bogatija za još jednog člana u javnosti je otkriveno krajem lipnja ove godine. U intervjuu koji je u lipnju ove godine dala za Gloriju Dojčinović je progovorila o privatnom životu, ali i otkrila osjeća li pritisak okoline da se svaka žena mora ostvariti kao majka.

"Kad žena sama sa sobom osvijesti kako želi živjeti, onda čuje samo svoj glas. Okolina šapće, a njen unutarnji glas vrišti. Preispitivanje nečijih životnih izbora je i nepristojno. Vjerujte, ja i ne čujem ta pitanja. Možda ih netko i izgovara glasno, ali ja ih ne čujem", rekla je Dojčinović. Na pitanje povrijede li ju takva pitanja tek je kratko odgovorila da se s time naučila nositi zbog neprestanog rada na sebi.

image

Vlasnica modnog branda Lei Lou nedavno je u centru Zagreba otvorila i konceptualni dućan s vjenčanicama svjetski poznatih brendova.

NEJA MARKICEVIC/CROPIX CROPIX

"Radim na sebi svakodnevno, učim od drugih i na svojim greškama", kazala je dizajnerica. Svoj privatan život i Aleksandra i Tomislav, inače dugogodišnji liječnik nogometne i rukometne reprezentacije, oduvijek su nastojali čuvati samo za sebe, a tijekom rijetkih zajedničkih pojavljivanja u javnosti nikada nisu krili koliko su bliski i povezani. Zajedno smo ih imali prilike vidjeti i tijekom svjetskog prvenstva u Katru gdje su s tribina bodrili naše Vatrene.

image

Aleksandra i Tomislav bodrili su naše nogometaše tijekom Svjetskog prvenstva u Katru prošle godine.

TOM DUBRAVEC CROPIX

Jedno su drugome i velika podrška u uspješnim karijerama koje grade. Aleksandra Dojčinović već godinama ima uspješan modni brend, a nedavno je u centru Zagreba otvorila i konceptualni dućan s vjenčanicama svjetski poznatih brendova. Tko zna, možda upravo u jednoj od njih uskoro vidimo i samu Aleksandru koja će sada od posla ipak nakratko predahnuti i to zbog najvažnije životne uloge - one majčinske u kojoj će se, sigurni smo, odlično plivati baš kao i u modnim vodama.

Linker
12. ožujak 2024 21:05