SINIšA BAJT
proširenje obitelji

Stiže druga beba: Glumica Marija Jerneić otkrila sretne vijesti

U prvoj epizodi podcasta "Mame kod Lane", glumica Lana Gojak Bajt ugostila je dobru prijateljicu i kolegicu koja je s njom podijelila radosne vijesti!

U prvoj epizodi podcasta "Mame kod Lane", glumica Lana Gojak Bajt ugostila je dobru prijateljicu i kolegicu koja je s njom podijelila radosne vijesti!

Uz majčinstvo vežemo onu čistu, bezuvjetnu ljubav, ali i puno neprospavanih noći, brigu prožetu strahom, puno truda... O ovim izazovima i radostima, bez cenzure i filtera o temama majčinstva i roditeljstva slušamo u novom podcastu "Mame kod Lane", glumice Lane Gojak Bajt. Našla se u ulozi voditeljice i domaćice podcasta u kojemu će ugostiti osobe iz javnog života s kojima će iskreno progovoriti o vrućim temama roditeljstva.

U prvoj epizodi podcasta Lana je ugostila glumicu Mariju Jerneić koja je s njom podijelila sretne vijesti - Marija je trudna drugi put i iščekuje kćerkicu. Emotivan trenutak zabilježile su kamere, a cijelu epizodu možete pogledati na YouTubeu. Nove epizode izlazit će svakih 14 dana, a među prvim Laninim gošćama su: Marija Jerneić, Paola Sikirić, Ana Rucner, Una Pašić Gregović, Vanda Winter, Marijana Mikulić, Larisa Lipovac Navojec, Csilla Barath Bastaić, Ivana Zaher i brojni drugi.

Podsjetimo, Marija Jerneić prvo dijete, dječaka, je rodila prije tri godine, 25. ožujka u 14:04 u zagrebačkom rodilištu Sveti Duh. Tada nam je priznala da su je tijekom poroda preplavile emocije, djelomično i zbog toga što njezin suprug Branimir Jerneić zbog mjera zaštite od pandemije nije mogao biti uz nju tijekom rođenja djeteta. "Porod je protekao dobro, puno me emocija preplavilo, najviše sreće i veselja jer je sve dobro prošlo. Mir, ogromna ljubav, suze radosnice, a malo su tekle i ‘žalosnice‘, jer suprug, odnosno tata, nije mogao biti s nama", otkrila je tada. Glumica se za Jerneića, savjetnika ministra pomorstva, prometa i infrastrukture, udala u svibnju 2019. godine.

image
SINIšA BAJT

Nakon sinčića, u njihovu obitelj dolazi djevojčica, a o majčinstvu, neprospavanim noćima, savladanim izazovima, i ostalim temama razgovarala je s Lanom, koja želi otvoriti novi prostor za dijalog o ovim važnim, a prečesto zanemarenim temama. Prvu epizodu koja je izašla danas možete pogledati i poslušati na YouTubeu i na svim audio podcast platformama, a najave gostiju i događaje "iza scene" pratite na službenom Instagram profilu.

Linker
27. travanj 2024 15:54