IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
SRETNA OBITELJ

Stiže treća beba: Omiljeni zavodnik iz ‘One Tree Hilla‘ otkrio sretne vijesti

Iako je pomalo nestao s glumačkog zvjezdanog neba, svi dobro pamte Chada Michaela Murrayja po ulozi Lucasa Scotta u hit seriji iz 2000-tih.

Iako je pomalo nestao s glumačkog zvjezdanog neba, svi dobro pamte Chada Michaela Murrayja po ulozi Lucasa Scotta u hit seriji iz 2000-tih.

Glumac Chad Michael Murray fotografijom na Instagramu otkrio je da ga uskoro očekuje proširenje obitelji: njegova supruga Sarah Roemer treći je put trudna. Zvijezda serije "One Tree Hill" uz fotografiju je samo napisao "Baby #3 loading..." te pratitelje upitao znaju li koji su novi gadgeti za djecu jer je prošlo neko vrijeme otkako su imali malu bebu. Par se vjenčao 2015. godine i prvo dijete, sina, su dobili godinu kasnije, dok im je kći stigla 2017. tako da im prinova stiže šest godina nakon posljednjeg djeteta.

Iako Chad nije otkrio u kojem mjesecu trudnoće je njegova supruga, sudeći po trudničkom trbuhu prinova im uskoro stiže. Iako zna govoriti o roditeljstvu i svojoj djeci, do danas nije otkrio koja su imena odabrali za sina i kći pa je za pretpostaviti kako će i treće dijete koliko-toliko skrivati od javnosti.

Chad trenutačno glumi u seriji "Sullivan‘s Crossing koja je snimljena po romanu Robyn Carr i u kojoj glumi uz Scotta Pattersona, s kojim je glumio i u seriji "Gilmoreice" na početku karijere.

Njegova najpoznatija uloga i dalje je ona u popularnoj seriji "One Tree Hill" koja ga je lansirala u zvijezde, a mnogi su ga nazivali novim Bradom Pittom. Chad je dvijetisućitih bio jedan od najpoželjnijih glumaca svoje generacije, a ostvario je uloge i u teen filmovima kao što su "Pepeljuga" s Hilary Duff i "Šašavi petak" s Lindsay Lohan. Iako je od odlaska iz hit serije cijelo vrijeme glumački aktivan, za sada još nije "reprizirao" popularnost koju je imao kao Lucas Scott.

Linker
28. travanj 2024 14:15