Treća beba

Stiže treća beba: Slavni komičar preporodio se otkako je dobio djecu

Britanskom komičaru ovog ljeta rodit će se treće dijete, a kako je na temu očinstva osmislio stand-up "Re:Birth" sada će materijala o tome kako su ga djeca promijenila na bolje imati još više.

Britanskom komičaru ovog ljeta rodit će se treće dijete, a kako je na temu očinstva osmislio stand-up "Re:Birth" sada će britanski komičar Russella Branda imati još više materijala za priču o tome kako su ga djeca promijenila na bolje. Život mu se okrenuo naglavačke otkako je 2018. prvi put postao otac. Sa spisateljicom i osnivačicom lifestyle časopisa "The Joy Journal", 36-godišnjom Laurom Gallacher, dobio je dvije kćeri, šestogodišnju Mabel i četverogodišnju Peggy. Njegove djevojčice nadahnule su ga, dakako, pokrenuti stand-up. Na njemu svojstven otkačen način, nekadašnji partijaner sada na pozornici priča o tome kako su mu djeca promijenila svakodnevicu i navela ga da postane odgovoran otac. Sada će Brandova komična pripovijest o ponovnom rođenju zbog djece postati još interesantnija jer mu uskoro stiže prinova. Radosnu vijest 48-godišnjak je potvrdio tijekom gostovanja u podcastu Stevena Bartletta "Dnevnik izvršnog direktora".

image

Sa suprugom Laurom i kćeri Mabel 2018.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

"Zaljubio si se i imaš dvoje djece, a stiže još jedno", rekao mu je voditelj. "Treće samo što nije stiglo", pohvalio se komičar inače škrt na riječima kada se povede razgovor o njegovom privatnom životu. Ipak, ovog puta je bio pričljiviji.

"Djeca su me naučila da na ovom svijetu postoje puno važnije stvari od mene. Naučila su me da je ljubav prava. Uči te svemu što je potrebno da postaneš dobar otac. Sve lekcije su tu", ispričao je Brand.

Brak s britanskom spisateljicom njegova je "druga sreća". Prije trinaest godina bio je oženjen američkom pop zvijezdom Katy Perry od koje je SMS-om zatražio razvod nakon samo godinu dana braka. Nije otkrivao zašto, a jednom prilikom je izjavio samo to da se "stvarno trudio u toj vezi i da ima samo pozitivne osjećaje prema njoj."

image

S Katy Perry bio je godinu dana u braku

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

O razvodu je prva progovorila Katy Perry: u dokumentarcu "Part of Me" izjavila je da su ih razdvojili (pre)naporni radni rasporedi i činjenica da nije odmah bila spremna za djecu, a on jest. Komičar se 2017., nakon njihovog razvoda, vjenčao s Britankom Laurom Gallacher, dok se pop pjevačica 2019. zaručila za partnera, holivudskog glumca Orlanda Blooma. Postali su roditelji kćeri Daisy u kolovozu 2020. godine.

Linker
18. travanj 2024 16:02