Pukla ljubav

Što se događa između Megan Fox i Machine Gun Kellyja: Nisu službeno prekinuli, ali...

Prvo je obrisala sve zajedničke fotografije, onda je zapratila njegovog neprijatelja Eminema i objavila nešto što daje naslutiti da je došlo do prevare, a potom je obrisala svoj Instagram profil.

Megan Fox i Machine Gun Kelly nisu otkazali svoje vjenčanje. Dobro upoznati izvor otkrio je da se par "posvađao tijekom vikenda" zbog čega se 36-godišnja glumica "jako uzrujala" te zbog toga ne želi razgovarati sa svojim zaručnikom. "Nisu službeno otkazali zaruke, ali je Megan skinula prsten. I prije su imali razmirica, ali se sada stvari čine ozbiljnima", tvrdi izvor za People. Predstavnici glumice i 3lič2-godišnjeg glazbenika nisu se oglašavali za medije. Fox je u nedjelju popodne obrisala svoj Instagram profil, nekoliko sati nakon što je objavila nešto što je dalo nagovijestiti da su ona i Kelly prekinuli.

image

Megan Fox i Machine Gun Kelly

/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Prvo je izbrisala sve zajedničke fotografije, zatim je objavila niz svojih fotografija i video omotnice koja gori. Uz to je napisala stih Beyonceine pjesme koji u prijevodu glasi: "Možeš okusiti nevjeru, u tvom je dahu". Fox se tada još i dopisivala s obožavateljima, jedan pratitelj je kazao da je Kelly taj koji je bio nevjeran u toj vezi, napisavši: "Vjerojatno se spetljao sa Sophie". Glumica mu je tada odgovorila, da je možda ona ta koja je nevjerna. "Možda sam se ja spetljala sa Sophie", odgovorila je Megan uz emoji vatre.

image

Glumica je u nedjelju izbrisala IG profil

MARIA ALEJANDRA CARDONA AFP

Žena koju spominju je gitaristica Sophie Lloyd koja svira s MG Kellyjem u bendu. Glazbenica je Britanka, svira rock i metal, a još 2011. stekla je svjetsku slavu na svom YouTube kanalu. Fox nije došla na veliku zabavu Sports Illustrated Super Bowl Party u subotu navečer, na kojem je Machine Gun nastupao, a noć prije par je zajedno bio na Drakeovom partyju.

I dok je Fox obrisala s profila sve zajedničke fotke, uključujući i onu iz 2022. kojom su objavili da su se zaručili, on na svom profilu i dalje ima objave na kojima je ona. Njene pratitelje zabavila je činjenica da je Megan zapratila Eminema, koji je već godinama u svađi s Machine Gun Kellyjem.

Linker
24. travanj 2024 02:50