Zajedno su od 2016.

Suprotnosti se privlače: Luka Dončić otkrio zanimljivost o svojoj zaručnici i iznenadio mnoge

Zaručnica jednog od najboljih košarkaša svijeta, Anamaria Goltes, nedavno je na svijet donijela njihovo prvo dijete, djevojčicu Gabrielu.

Nakon što je nedavno po prvi put postao otac, 24-godišnji slovenski košarkaš Luka Dončić gostovao je u emisiji ‘‘Headlines with Rachel Nichols‘‘ na Showtimeu, a tom je prilikom priznao da njegova zaručnica Anamaria Goltes ne voli košarku.

‘‘Upoznao sam je u Hrvatskoj u istom kampu u koji još uvijek idem. Imali smo samo 11 godina", rekao je Dončić pa usput komentirao koliko mu znači njezina podrška.

‘‘Zaista sam sretan što je imam. Super je i puno mi pomaže. NBA je uistinu veliki pritisak, ali kada dođem kući, nema više nikakve priče o košarci. Anamaria ne voli košarku, ali ide na svaku moju utakmicu. To mi se stvarno sviđa kod nje", rekao je košarkaš koji je svoju zaručnicu zaprosio početkom godine na Bledu u Sloveniji.

Par je u vezi od 2016. godine, a nedavno su dobili i prvo dijete, djevojčicu Gabrielu. Vijest da će po prvi put postati roditelji skrivali su od javnosti do posljednjeg trenutka, a sretnu su vijest nakon rođenja djevojčice objavili na društvenim mrežama.

Inače, 25-godišnja Anamaria godinama se profesionalno bavila plesom, a danas je vrlo aktivna na društvenim mrežama gdje ima preko 200 tisuća pratitelja. ‘‘Kao vrlo mlada sam se zaljubila u kretanje i fizičku aktivnost. Dok sam odrastala, uvijek sam uživala ići u teretanu i vježbati, a sada volim motivirati ljude da svoje zdravlje stave na prvo mjesto i naučiti ih da vježbanje može biti i zabavno", otkrila je Anamaria jednom prilikom svojim pratiteljima na Instagramu.

Linker
19. travanj 2024 07:30