Luka Dončić 

 INSTAGRAM
Zajedno su od 2016.

Suprotnosti se privlače: Luka Dončić otkrio zanimljivost o svojoj zaručnici i iznenadio mnoge

Zaručnica jednog od najboljih košarkaša svijeta, Anamaria Goltes, nedavno je na svijet donijela njihovo prvo dijete, djevojčicu Gabrielu.

Zaručnica jednog od najboljih košarkaša svijeta, Anamaria Goltes, nedavno je na svijet donijela njihovo prvo dijete, djevojčicu Gabrielu.

Nakon što je nedavno po prvi put postao otac, 24-godišnji slovenski košarkaš Luka Dončić gostovao je u emisiji ‘‘Headlines with Rachel Nichols‘‘ na Showtimeu, a tom je prilikom priznao da njegova zaručnica Anamaria Goltes ne voli košarku.

‘‘Upoznao sam je u Hrvatskoj u istom kampu u koji još uvijek idem. Imali smo samo 11 godina", rekao je Dončić pa usput komentirao koliko mu znači njezina podrška.

‘‘Zaista sam sretan što je imam. Super je i puno mi pomaže. NBA je uistinu veliki pritisak, ali kada dođem kući, nema više nikakve priče o košarci. Anamaria ne voli košarku, ali ide na svaku moju utakmicu. To mi se stvarno sviđa kod nje", rekao je košarkaš koji je svoju zaručnicu zaprosio početkom godine na Bledu u Sloveniji.

Par je u vezi od 2016. godine, a nedavno su dobili i prvo dijete, djevojčicu Gabrielu. Vijest da će po prvi put postati roditelji skrivali su od javnosti do posljednjeg trenutka, a sretnu su vijest nakon rođenja djevojčice objavili na društvenim mrežama.

Inače, 25-godišnja Anamaria godinama se profesionalno bavila plesom, a danas je vrlo aktivna na društvenim mrežama gdje ima preko 200 tisuća pratitelja. ‘‘Kao vrlo mlada sam se zaljubila u kretanje i fizičku aktivnost. Dok sam odrastala, uvijek sam uživala ići u teretanu i vježbati, a sada volim motivirati ljude da svoje zdravlje stave na prvo mjesto i naučiti ih da vježbanje može biti i zabavno", otkrila je Anamaria jednom prilikom svojim pratiteljima na Instagramu.

Linker
27. travanj 2024 03:59