Hilary Duff, Matthew Koma

 CRASH/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK
Zajednička odluka

Suprug Hilary Duff podvrgnuo se vazektomiji, uz njega je cijelo vrijeme bila i brižna pjevačica

Američki glazbenik i producent je, koliko je mogao, dokumentirao što se događa na svom Instagram Storyju, uz opasku da mu je bilo bolje od odlaska zubaru.

Američki glazbenik i producent je, koliko je mogao, dokumentirao što se događa na svom Instagram Storyju, uz opasku da mu je bilo bolje od odlaska zubaru.

Američka glumica i pjevačica Hilary Duff i njezin suprug, glazbenik Matthew Koma nemaju namjeru imati još djece. Dvoje djece, treće koje je na putu te njezin sin Luca iz prvog braka, dovoljni su im za sreću. Toliko su odlučni u naumu da više neće širiti obitelj, da se 36-godišnji američki pjevač, producent DJ te tekstopisac, ovog tjedna podvrgnuo vazektomiji. Na svom Instagram Storyju, u ponedjeljak, 11. ožujka, otkrio je da ide na zahvat koji se izvodi u lokalnoj anesteziji: radi se o podvezivanju sjemenovoda na obje strane mošnji kako bi se postigla trajna kontracepcija u muškarca. Glazbenikova supruga, zvijezda serije "Kako sam upoznala vašeg oca", trebala bi roditi u prosincu ove godine, a kako već imaju petogodišnju kćer Banks i dvogodišnju Mae, uz njenog sina 11-godišnjeg Lucu iz prvog braka s kanadskim hokejašem Mikeom Comriejem, zaključili su da imaju dovoljno klinaca.

Ono što je mogao otkriti o zahvatu, glumičin suprug dokumentirao je na svom Instagram Storyju. Počeo je objavom: "Dan je vazektomije!!!", uz fotografiju iz automobila, dok su se vozili njegovom liječniku. Pritom je naveo da odlaze u "kliniku za vazektomiju."

Kad je sve bilo gotovo objavio je selfie i dodao: "Iskreno, uopće nije loše. Čini mi se da je bolje od odlaska zubaru." Pritom se pohvalio da ima "vruću medicinsku sestru" odnosno svoju suprugu koja ga je pratila cijeli dan. "Ljubav je slijepa", poručio je Matthew Koma svjestan kako se odluka o zahvatu i trajnoj (muškoj) kontracepciji neće svidjeti baš svima. Stoga je svojim objavama dao naslutiti kako su supruga i on dobro promislili prije nego što se podvrgnuo zahvatu.

Podsjetimo, par se upoznao 2015. godine, kad ga je ona angažirala da joj pomogne oko petog studijskog albuma "Breathe In". Vjenčali su se 2019., dobili dvoje zajedničke djece, a potkraj godine će im se roditi treće. Glazbenik ima blizak odnos s posinkom Lucom, o čemu svjedoče obiteljske fotografije na Kominom Instagram profilu.

Supruga i on su često isticali da nije lako podizati veliku obitelj, ali unatoč velikim roditeljskim obavezama, uspijevaju održati svoj odnos romantičnim. Tome je pridonio i njegov odlazak na vazektomiju jer se u intimi svoje spavaće sobe, više neće morati brinuti o kontracepciji.

Linker
27. travanj 2024 15:18