najveća podrška

Supruga Brucea Willisa dirljivom objavom obilježila 16 godina njihove veze

Glumac i manekenka zaljubili su se 2007., a vjenčali dvije godine kasnije. Danas imaju dvije kćeri, 11-godišnju Mabel i 9-godišnju Evelyn.

Otkako je početkom 2023. godine Bruceu Willisu dijagnosticirana frontotemporalna demencija, obitelj nastoji provesti i obilježiti svaki trenutak s 68-godišnjim glumcem. Stoga mnoge nije začudilo što je njegova sadašnja supruga i model Emma Heming javno proslavila njihovu 16-u godišnjicu veze, podijelivši na Instagramu sa svojih 904 tisuće pratitelja dvije zajedničke fotografije na kojima se supružnici nalaze u zagrljaju i razmjenjuju poljupce. "16 godina s ovim posebnim muškarcem. Moja ljubav prema njemu samo raste", napisala je 45-godišnja Heming u opis fotografije.

Par se upoznao u teretani 2007. godine, a trebalo im je samo dvije godine kako bi shvatili da zajedno žele provesti ostatak života pa su se vjenčali 2009. na otočju Turks i Caicos. Zvijezda filmova "The Fifth Element", "Pulp Fiction" i "Die Hard" od 1987. do 2000. godine bila je u braku sa 61-godišnjom glumicom Demi Moore, s kojom su Bruce i Emma i danas u dobrim odnosima. Dapače, zajedno brinu o Bruceu. Heming i Willis imaju dvije kćeri, 9-godišnju Evelyn i 11-godišnju Mabel, dok dobitnik Zlatnog globusa s bivšom suprugom ima još tri odrasle kćeri, 35-godišnju Rumer Glenn Willis, 32-godišnju Scout LaRue Willis i 29-godišnju Tallulah Belle Willis.

Fotografije na Instagramu izmamile su reakcije brojnih obožavatelja koji su paru izrazili podršku zbog teškog zdravstvenog stanja popularnog glumca. Otkako je početkom godine objavljena dijagnoza, Willisovo stanje se pogoršava, a njegova sadašnja i bivša supruga Moore neumorno rade na tome da s glumcem provedu što više zajedničkih trenutaka koji će im ostati u sjećanju. Zbog bolesti, glumac je morao prekinuti uspješnu karijeru, no iza sebe je ostavio bogat opus pa se mnogima naslovi u kojima je glumio i dan danas nalaze na listi najdražih filmova.

Linker
19. travanj 2024 07:33