NA PRVOM IZLASKU

Šuput otkrila što joj je Bloom priredio u Beogradu i poručila mužu: ‘Na tebe je, ne na mene!‘

Pjevačica je zbog poslovnih obveza otputovala u Srbiju, a ondje su joj se pridružili njezini najdraži muškarci, suprug Nenad i sinčić Bloom.

Nakon opuštanja na Mauricijusu i Plitvičkim jezerima, Maja Šuput Tatarinov vratila se svojem uobičajenom ubrzanom tempu, nastupima i obvezama. Ovoga je tjedna spojila ugodno s korisnim te je na poslovno putovanje u Beograd povela supruga Nenada Tatarinova i sinčića Blooma. Vesela obitelj najprije se javila iz hotela, gdje se maleni Bloom spremao za svoj prvi "provod" u Beogradu.

image

Maja Šuput u Beogradu

INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT

"Je l‘ se ti veseliš svom prvom izlasku u Beogradu? Žuriš upoznati neke komade?", zadirkivala ga je pjevačica dok je trčkarao hodnikom. Tatarinovi su se zatim uputili na večeru u jedan od eminentnijih restorana u gradu, a druženje su ovjekovječili zajedničkom fotografijom.

"Bloom prvi puta u Beogradu. Naravno fokus mu je na jelovniku", napisala je pjevačica uz objavu na Instagramu, zamolivši svoje pratitelje za gastro preporuke.

image

Bloom se zabavljao u hotelu

INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT

Bloom se s večere vratio odlično raspoložen te je zaigrano jurio od vrata do vrata u hotelu, a u jednom trenutku bacio se na pod, što je Maju jako nasmijalo. "Kakav se to vraćaš kući iz izlaska? Na koljena? Jesi se ti napio k‘o majka? Bloom ovo nije naša soba, vrati se!", rekla je kroz smijeh, dok je Nenad smirivao njihovog sina."To je na tebe, nije na mene!", našalila se na kraju.

Linker
19. travanj 2024 21:29