Odlazi na fakultet

Suri Cruise upisuje fakultet, otac je nije vidio deset godina

Zvijezda "Nemoguće misije" uredno plaća 400.000 dolara mjesečno sve dok Suri ne navrši 18 godina, kao i sve kćerine medicinske troškove, osiguranje, obrazovanje, školovanje i izvannastavne troškove.

Suri Cruise Holmes, kći glumice Katie Holmes i filmske megazvijezde Toma Cruisea, za mjesec dana imat će 17 godina te je, uz majčinu pomoć, već počela slati prijave za upis na fakultete. Njezin slavni otac neće joj u tome pomagati budući da "nema nikakav odnos" sa svojim djetetom, objavio je Daily Mail. Izvor blizak Katie otkrio im je da je Suri "poslala neke prijave" te da "je sklona studiranju mode na Sveučilištu Fordham u New Yorku", čime bi njezina majka vjerojatno bila vrlo zadovoljna. Suri se, naime, prijavljuje na različite fakultetu u zemlji, a "Katie bi željela da ostane u New Yorku kako bi bile blizu jedna drugoj, ona je vrlo ponosna na kćer, ali je i izrazito zaštitnički nastrojena", rekao je upućeni izvor.

image

Katie bi voljela da Suri studira u New Yorku

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Tata sve plaća

Dok je Katie angažirana oko kćerinog školovanja, 60-godišnji Tom Cruise otuđio se od kćeri još 2013., godinu poslije razvoda od Katie. U to vrijeme je objavljeno kako je Katie odlučila okončati brak jer se bojala odgajati dijete u duhu scijentologije, vjerskog učenja kojem je Tom nevjerojatno odan. Cruise nije mogao oprostiti njeno odustajanje od braka i scijentologije, a ljutnju je, izgleda, prenio i na odnos sa Suri koja "nije provela vrijeme s njim cijelo desetljeće", rekao je upućeni izvor i dodao: "Ona ne ide gledati njegove filmove i on nije dio njenog života." No, platit će kćerine školarine, jer tako stoji u sporazumu o razvodu koji su bivši supružnici sklopili u najvećoj tajnosti. Kako tvrdi izvor, Tom se složio plaćati Katie 400.000 dolara mjesečno sve dok Suri ne navrši 18 godina, kao i sve kćerine medicinske i stomatološke troškove, osiguranje, obrazovanje, školovanje te ostale izvannastavne troškove. Do sada je u potpunosti to poštovao.

image

Garderoba tinejdžerice vrijedi oko pet milijuna dolara, procjenjuje se

ROBERT O‘NEIL/BACKGRID/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U maminom filmu

Katie nije dopustila da Tomovo ignoriranje kćeri utječe na njezino odrastanje. "Uvijek je stavljala Suri na prvo mjesto i Suri voli svoju mamu više od svega. To što ju je odgojila samohrana majka u New Yorku učinilo je Suri onim što jest. Pametna je djevojka koja se razvija u vrlo inteligentnu zrelu ženu. Ima malo društvo vrlo bliskih prijatelja i točno zna odakle dolazi", rekao je za Daily Mail drugi izvor.

Suri je već kao četverogodišnjakinja pokazivala izražen smisao za modu, pa bi majci često znala reći što da odjene, a što da zaobiđe. Danas njena garderoba navodno vrijedi pet milijuna dolara, a tinejdžerka pokazuje i talent za glazbu. Prošle je godine otpjevala dvije pjesme za soundtrack filma "Alone Together", romantične komedije koju Katie potpisuje kao redateljica i kao glumica. Izvedbu svoje kćeri ocijenila je kao "najbolju", pa ne čudi što ju je pozvala kao pjevačicu u još jedan svoj uradak, film "Rare Objects".

image

Dani sloge sad su iza njih; Suri i Tom snimljeni prije dvanaest godina

SARA JAYE WEISS/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Slavni parovi

Kako će se razvijati Surino školovanje i karijera tek ćemo vidjeti, no po onome što je 2020. za InStyle rekla Katie, moglo bi tu biti dosta zaokreta. "Suri je oduvijek bila snažna osobnost. Odabrat će neku aktivnost i posvetiti joj se sve dok ne postane stvarno dobra u tome. Onda kaže: OK, probat ću sljedeću stvar. Vrlo je usredotočena i vrijedna je", opisala ju je ponosna majka.

U međuvremenu, Tom ne viđa Suri, ali je u bliskim odnosima s Isabellom (30) i Connorom (28) koje su on i Nicole Kidman posvojili dok su bili u braku. Nicole je također dala petama vjetra zbog Tomove tijesne povezanosti sa scijentologijom, a s bivšim mužem nije razgovarala gotovo 20 godina.

Tom i Katie bili su među najslavnijim ljubavnim parovima početka stoljeća, pamti se njegovo skakanje po sofi u showu Oprah Winfrey kojim je, složili su se mnogi, neprimjereno pokušao iskazati svoju ljubav prema 16 godina mlađoj glumici. No, brak je izdržao samo šest godina, presudile su mu "nepomirljive razlike".

Linker
17. travanj 2024 23:42