ČETVRTA SEZONA

Šuška se da Dečak napušta ‘Voice‘ i da stižu dva nova mentora, evo što o svemu kažu s HRT-a

Nakon najave četvrte sezone "The Voicea", mnogi su se pitali tko će zamijeniti pokojnog Massima u žiriju natjecanja te što će se dogoditi s voditeljskim mjestom trudne Ive Šulentić.

U siječnju se doznalo da je HRT sklopio ugovor s ITV-om za više lokalnih adaptacija popularnih TV formata, koji uključuju kviz "Beat The Chasers" ("Superpotjera") te obnavljanje showa "The Voice" za još dvije sezone. S HRT-a su nam tada potvrdili kako će nakon trogodišnje pauze na jesen započeti nova, četvrta sezona "The Voica", a sada su u javnost "procurili" novi detalji.

image

Stara postava žirija "The Voicea" - Massimo, Ivan Dečak, Vanna i Davor Gobac

BILJANA BLIVAJS CROPIX

Mnogi su se pitali tko će zamijeniti pokojnog Massima u žiriju "The Voicea", šuškalo se kako će nova članica biti Zorica Kondža, no Slobodna Dalmacija piše da ćemo ove sezone u pjevačkom natjecanju gledati čak dva nova suca. Tvrde kako show napušta frontmen Vatre Ivan Dečak, a Vanni i Davoru Gopcu navodno će se pridružiti Matija Cvek i Damir Urban. Također navode kako Iva Šulentić, koja je trenutačno trudna, neće napustiti svoje voditeljsko mjesto uz Ivana Vukušića kako se nagađalo.

image

Iva Šulentić i Ivan Vukušić

DARKO TOMAS CROPIX

Kontaktirali smo Odjel Komunkacija HRT-a, a njihov odgovor prenosimo u cjelosti. "To su sve insinuacije i špekulacije - jer za to je još doista prerano, budući da Voice ide tek u 11. mjesecu. A što se tiče Ive Šulentić (koja je već u visokoj trudnoći i koja će do tada već itekako roditi) nas jako veseli što će nam se na Iva jesen vratiti i pridružiti se ponovo timu Voicea", poručili su.

Linker
15. travanj 2024 02:57