JAMIE MCCARTHY GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
OTVORENO O LJUBAVI

Šuška se o ljubavi s Bradom Pittom: Emily Ratajkowski konačno otkrila je li u vezi

Manekenka je u rujnu podnijela zahtjev za razvod od supruga, a ubrzo nakon viđena je na druženju s Bradom. Nedavno je otkrila da je biseksualna, a sad je progovorila o svom ljubavnom statusu.

Manekenka je u rujnu podnijela zahtjev za razvod od supruga, a ubrzo nakon viđena je na druženju s Bradom. Nedavno je otkrila da je biseksualna, a sad je progovorila o svom ljubavnom statusu.

Emily Ratajkowski i Brad Pitt prošlog su mjeseca uhvaćeni na večeri u New Yorku, a manekenka je izjavila da se "viđa s Bradom, ali službeno ne izlazi s njim". Ipak, u nedavnom intervjuu za časopis Variety Emily je progovorila o svom ljubavnom životu i otkrila kako je - sretna i slobodna.

Ratajkowski je u rujnu podnijela zahtjev za razvod od supruga Sebastiana Beara-McClarda, s kojim ima 1,5-godišnjeg sina. Ubrzo se počelo šuškati o njezinoj romansi s Bradom, a na TikToku je nedavno objavila da je biseksualna.

image

Manekenka kaže da uživa u slobodi

ANGELA WEISS AFP

U posljednjem intervjuu Emily je vješto izbjegla pitanje o odnosu s Bradom, podijelivši kako je po prvi puta u životu slobodna.

"Neke od stvari o kojima pišem u posljednjem eseju svoje knjige su kontrola i razumijevanje. Jedan od najboljih načina da budete sretni i imate neki privid kontrole je puštanje. Novopečeni sam samac, zapravo prvi put u životu, i jednostavno osjećam da na neki način uživam u slobodi jer nisam previše zabrinuta oko toga kako me se doživljava", ispričala je manekenka.

image

S Bradom se Emily družila u New Yorku

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Podsjećamo, prošlog je mjeseca očevidac za E!News ispričao da su se Brad i Ratajkowski družili u elitnom Pearl Oyster Baru u New Yorku te da su izgledali "kao da su na spoju".

"Emily je opet u igri i uživa u druženju. Pokušava se okupirati poslom i ne želi se fokusirati na razvod. Brada je upoznala preko zajedničkih prijatelja u industriji. Bilo je vrlo prijateljski", ispričao je izvor blizak Emily.

Linker
26. travanj 2024 01:40