nova ljubav?

Šuška se, šuška: Što se to događa s Bradom Pittom i Emily Ratajkowski?

Čini se da se rađa ljubav između zvijezde "Bullet Traina" i manekenke i glumice koja je prije mjesec dana podnijela zahtjev za razvod braka.

Počelo se naveliko šuškati kako Brad Pitt i Emily Ratajkowski provode sve više vremena zajedno. Nekoliko puta viđeni su na večerama i na piću i za sada, kako tvrde izvori, radi se samo o prijateljstvu. Izvor je potvrdio da je Brad Pitt još ljetos lijepu Emily pozvao na večeru i navodno je pristala jer joj se glumac oduvijek sviđao.

image

Brad Pitt

PAOLO COTELLO/IS/MPI/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

Mnogi nagađaju da je upravo Brad Pitt razlog što je lijepa manekenka i glumica početkom rujna podnijela zahtjev za razvod braka od filmskog producenta Sebastiana Bear- McClarda s kojim ima jednogodišnjeg sinčića Sylvestera.

image

Emily Ratajkowski

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Par ne živi zajedno već nekoliko mjeseci, a cijelo to vrijeme navodno je bila vrlo bliska s Pittom. Sada nema ni prepreka da zajedno izlaze jer je razvod u tijeku, a Brad Pitt bi joj osim nježnog prijateljstva moga pružiti i savjete oko razvoda. No kako slavni glumac od gorkog razvoda od Angeline Jolie nije bio viđen u društvu žena, iako je navodno kratko izlazio s poljskom manekenkom Nicole Poturalski, ovo nježno prijateljstvo moglo bi prerasti u nešto više. Očito je Bradu Pittu dosadilo biti solo.

Linker
25. travanj 2024 14:13