ne mogu se podnijeti

Sve je počelo zbog haljine: Snaha Victorije Beckham progovorila o ratu sa svekrvom

Nicole Peltz je u zajedničkom intervjuu sa suprugom ispričala da je sporna bila vjenčanica koju je Victoria dizajnirala za njezino vjenčanje s Brooklynom Beckhamom.

Nicola Peltz, supruga Brooklyna Beckhama, najstarijeg sina Davida i Victoria, konačno je prekinula šutnju u navodnom ‘hladnom ratu‘ sa svekrvom. Iako su prije vjenčanja bile u dobrim odnosima, nakon njega prestale su komunicirati na društvenim mrežama pa se počelo šuškati da među njima vlada netrpeljivost.

Iako ni jedna ni druga nisu o tome javno progovorile, Nicola je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj suznih očiju gleda u daljinu te uz nju zagonetnu poruku.

"Ponekad mi je teško pokazati tužni dio sebe. Odrasla sam sa sedmero braće i sestara i s dvoje vrlo snažnih roditelja i to me osnažilo. Zbog toga ne dopuštam da mi ljudi pokvare raspoloženje ili da me povrijede. Oko sebe sam izgradila zid kako bih se zaštitila, što je posebno važno u ovoj industriji. Svi imamo dane kad nas netko povrijedi i u redu je da se osjećamo loše. Samo sam htjela nešto o tome napisati jer ovdje nikad nisam pokazala tu svoju stranu. Htjela sam to pokazati. Sve vas jako volim i cijenim vašu podršku", poručila je Nicola pratiteljima.

image

Nicola Peltz i Victoria Beckham.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Osim toga, u zajedničkom intervjuu sa suprugom za Variety, Nicola je otkrila da je svađa sa svekrvom počela u trenutku kada nije željela nositi vjenčanicu koju je dizajnirala Victoria, nego je odlučila odjenuti Valentinovu kreaciju.

image

Nicola Peltz i Victoria Beckham.

SPLASH NEWS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Namjeravala sam i stvarno sam željela, a onda je nakon nekoliko mjeseci shvatila da njezin atelje to ne može učiniti, pa sam morala odabrati drugu haljinu. A nije mi rekla da je ne može dovršiti...", ispričala je Nicola.

Međutim, strani mediji pišu i kako se cijela multimilijunaška obitelj Peltz jako zamjerila Davidu i Victoriji jer oni na vjenčanju nisu sjedili za glavnim stolom s mladencima.

"Za glavnim stolom su bili samo pripadnici milijarderske obitelji i doista se činilo kao da Beckhamovi nisu u prvim redovima. Postojao je osjećaj da je to samo vjenčanje obitelji Peltz, jer je to bila njihova kuća te su samo njihova kći i sin držali govore", otkrio je nepoznati izvor za Daily Mail.

Glumica je za Variety ispričala kako ju je to što dolazi iz velike obitelji učinilo "jako žilavom" te da su je naučili da ne dopusti ljudima da je gaze. Brooklyn je na sve to u pomirbenom tonu rekao: "Svi se slažu, što je dobro" te otkrio da jedva čeka da postane tata i proširi obitelj.

"Ne planiramo imati djecu u sljedećoj godini. Ali voljeli bismo imati veliku obitelj jednog dana - voljeli bismo imati našu djecu i voljeli bismo posvojiti", zaključila je Nicola.

Linker
23. travanj 2024 18:40