INSTAGRAM
Neizmjerna sreća

Sve je spremno za dolazak prinove: Glumica Lindsay Lohan otkrila je spol bebe

Lindsay Lohan u ožujku je otkrila da ona i njezin suprug Bader Shammas očekuju svoje prvo dijete, a sada se zna hoće li biti djevojčica ili dječak.

Lindsay Lohan u ožujku je otkrila da ona i njezin suprug Bader Shammas očekuju svoje prvo dijete, a sada se zna hoće li biti djevojčica ili dječak.

Us Weekly je objavio vijest o spolu bebe glumice Lindsay Lohan dodajući da je trudnoća prošla glatko i da se buduća majka svakim danom sve više veseli dolasku prinove. Lindsay i njezin suprug Bader Shammas odavno već raspravljaju o imenima za bebu, a sada kada znaju da će dobiti sina, definitivno im je lakše suziti izbor. Kako otkriva spomenuti medij, supružnici imaju popis imena, a dobrodošli su i prijedlozi drugih članova obitelji.

Iako još nemaju ime, izvor je za Us Weekly rekao da će se beba prezivati Shammas. "Lindsay je tradicionalna i sada je još uzbudljivije jer će sada imati još jaču vezu sa svojim suprugom budući da će sin nositi njegovo prezime", rekao je izvor te dodao da Lindsay želi imati još djece.

Ranije ovog mjeseca, zvijezda filma "Freaky Friday" za časopis Allure je otkrila da je spremna za majčinstvo, ali da je preplavljena emocijama. "To su suze radosnice", rekla je za časopis. "Takva sam, ali sada su to vjerojatno emocije zbog trudnoće".

U ožujku je 36-godišnjakinja podijelila veliku vijest o trudnoći na svom Instagram profilu i od tada rado pozira sa svojim trudničkim trbuščićem.

Svi su uzbuđeni zbog rođenja dječaka pa tako i glumica Jamie Lee Curtis koja je glumila Lindsayinu majku u filmu "Freaky Friday". "Tako sam oduševljena zbog nje. Kakva će ona majka biti!", napisala je Jamie na Instagramu ispod fotografije "baby showera" koji su za Lindsay pripremile prijeteljice. Lindsay je ranije otkrila da joj je Jamie podijelila dobre savjete o tome kako biti zaposlena majka u Hollywoodu i da joj je rekla da sina obavezno dovede na set kada će snimati nastavak filma u kojem su zajedno glumile 2003. godine.

Linker
28. travanj 2024 23:40