BEI/SHUTTERSTOCK
Woman in Me

Sve se vraća, sve se plaća - čak i nakon 20 godina: Justin je danas najomraženiji čovjek Amerike

Samo nekoliko dana nakon što su memoari Britney Spears stigli u prodaju, poznati pjevač povukao je prvi potez - i isključio komentare na Instagramu.

Samo nekoliko dana nakon što su memoari Britney Spears stigli u prodaju, poznati pjevač povukao je prvi potez - i isključio komentare na Instagramu.

Da će memoari Britney Spears biti šokantni znalo se otkako ih je najavila s obzirom na to da je poručila kako će napokon moći progovoriti i reći svoju istinu - nakon što je godinama živjela pod konzervatorijem vlastitog oca. Ipak, nitko nije očekivao da će u cijeloj priči veći fokus na kraju pasti na njezinog bivšeg dečka, pjevača Justina Timberlakea.

Naime, Britney je u memoarima "Women in Me" otkrila kako je u vezi s Justinom ostala trudna, ali na kraju pobacila - jer on nije bio spreman postati otac.

"Bilo je to iznenađenje, dogodilo se ranije nego što sam to priželjkivala, ali za mene nije bila tragedija jer sam ga voljela i željela sam da imamo obitelj jednog dana. Ipak, on nije bio sretan zbog trudnoće, rekao je da smo premladi za dijete i da nismo spremni", otkrila je u knjizi pjevačica koja je imala 19 godina kada je ostala trudna i dodala da bi dijete zadržala - da je odluku donosila sama.

image
CHRIS DELMAS AFP

Cijeli proces, koji se odvio u njezinom domu kako je fotografi ne bi uhvatili pri ulazu ili izlazu iz klinije, bio je izrazito bolan.

"Na dogovoreni dan uzela sam tablete. Ubrzo su krenuli bolovi, Justin je bio samnom dok sam satima plakala i vrištala", otkrila je pjevačica. Cijeloj priči nije pomoglo ni to što je Britney otkrila da ju je pjevač ostavio putem poruke nakon tri godine veze, a dodala je i da je dobro znala da ju je varao.

"U nekoliko trenutaka sam jednostavno znala da me prevario. Ali pustila sam to, bila sam očarana njime. Čak i kad su ga fotografirali u automobilu s članicom grupe All Saints nisam ništa rekla, a tada smo bili zajedno godinu dana", napisala je Britney i dodala da su postojale glasine o njemu i plesačicama i groupie djevojkama.

"Sve sam pustila, ali očito je da me varao. Znala sam, ali ništa nisam rekla", napisala je.

image

Justin Timberlake i Britney Spears

SHUTTERSTOCK

Svi ti detalji o vezi koja je završila prije više od dva desetljeća stavili su Justina Timberlakea u fokus javnosti, prvenstveno njezinih obožavatelja koji su šokirani njegovim ponašanjem. Iako je Britney priznala da je i ona njega prevarila - jednom - Justin je nakon prekida pjesmom "Cry Me a River" odlučio obožavateljima poručiti kako se prekid dogodio zbog njezine prevare.

"Bila sam vjerna Justinu godinama, dogodila se samo jedna iznimka koju sam mu priznala. Prešli smo preko toga, mislila sam da ćemo biti zauvijek zajedno, nadala sam se tome", napisala je Britney i priznala kako je nakon prekida bila slomljena, a dodatno ju je pogodila pjesma "Cry Me a River" i spot za nju u kojoj ga vara žena koja jako nalikuje njoj.

"Album je postizao odlične rezultate, a sve zbog narativa da sam ga prevarila. Nevjerne žene u to su vrijeme bile glavna tema u glazbenoj industriji - od "Fuck you, Bitch" do Eminemove "Kim", ali problem je što u našem slučaju ono prikazano nije bila istina", napisala je i dodala kako su nju svi mrzili, a njega im je bilo žao. "Mislim da Justin ni danas ne razumije što mi je učinio s tom pjesmom", priznala je.

Podsjetimo, Britney je imala samo 17 godina kada je započela vezu 1999. godine s tada 18-godišnjim Justinom, a u vezi su bili do 2002. Spears se kasnije udala za Kevina Federlinea s kojim ima dvojicu sinova 18- godišnjeg Seana Prestona i 17-godišnjeg Jaydena Jamesa. Justin se skrasio s glumicom Jessicom Biel, a par ima dvojicu sinova.

image

Britney Spears and Justin Timberlake 2002. godine

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Iako se ni on ni njegov PR tim nisu oglasili oko njezin memoara i svega što je iznijela, Justin je svjestan da nije u najboljoj poziciji - ali umjesto da se obrati njoj ili javnosti, on je odlučio ugasiti komentare na Instagramu jer su ga brojni obožavatelji prozivali zbog svega što je napisano. Obožavatelji su i na TikToku stali u obranu pjevačice te Justina prozvali "najomraženijim čovjekom Amerike". Kritiziraju ga da je iskoristio Britney i njezinu popularnost da lansira svoju solo karijeru nakon što je postigao uspjeh s boy bendom NSYNC. Naime, osim "Cry me a River", tu je i pjesma "What Goes Around" kojom se isto "obračunava" s bivšom ljubavi, a koje su zapravo njegovi najpoznatiji hitovi.

Obožavatelji su također istaknuli kako nije u redu što je on nastavio graditi svoju karijeru, dok je Britney prolazila kroz bol od pobačaja, a kasnije se još morala boriti i s paparazzima koji su je pratili na svakom koraku.

Svi dobro znamo što se nakon velikog medijskog pritiska dogodilo - pjevačica je doživjela živčani slom te više nije mogla sama odlučivati o svojoj karijeri, troškovima, odgoju sinova... Pala je u ruke svog oca Jamieja Spearsa koji je upravljao njezinim bogatstvom i životom.

Hoće li se Justin javiti Britney nakon svega i hoće li se javno oglasiti treba vidjeti. Mnogi očekuju da će se oglasiti s obzirom na to da se govori o njegovoj turneji u 2024. godini, a trenutačno ne kotira baš najbolje.

Linker
27. travanj 2024 21:38